Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65810 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-11-18 21:33:29
 
Nagyon remélem én is,hogy meg volt az ovum mert ma volt az utolsó nap,hogy együtt tudtunk lenni. Holnaptól 5 napos szex mentes napok következnek,de ezt muszáj még megnézetnünk a párom katonáit miként produkálnak:)
SzMZs
2015-11-18 20:21:12
 
:D Hajrá Zsuzsik :D
Nevergiveup
2015-11-18 20:14:25
 
Ez jó..:)Az enyém Szandi-Varga :) És Zsuzsi :) (Na, most remélem minden ismerős itt van, és már tud rólam..:D)

Pedig gondolkodtam hogy mint SzVZs regisztrálok, sok helyen az a nicknevem :)
SzMZs
2015-11-18 20:05:37
 
Igen, a kezdőbetűkből :D Szél-Major, csak az már foglalt volt mikor regeltem :)

A keresztnevem Zsuzska :)
Nevergiveup
2015-11-18 19:54:46
 
SzMZs!

Azt mondta, akkor nézünk progit, ha látja az ultrahangon, hogy volt-e tüszőrepedés. Szerinte sok doki csakúgy potyára csináltatja a progeszteron tesztet, holott akkor csak annak van értelme, ha 7 (?) nappal a tüszőrepedés után történik...de ha meg sem lehet állapítani, hogy volt-e, akkor szerinte sokan nem mutat. Ezt mondjuk én nem teljesen értem, de nagy fejes a doki, nem vonom kétségbe..:) Meddőségi Központ vezetője volt sokáig, most PCO-sok és inzulin rezisztensek a "fő területe".

Egyébként tetszik a neved, az enyém majdnem pont ugyanez, csak nem M van középen..:D Mármint ha a Tiéd a neved kezdőbetűiből van..:)
Nevergiveup
2015-11-18 19:49:11
 
Krisz! Köszi, remélem tényleg van, de lehet, hogy csak picike tüszőket produkálok...(10mm-ről nem hiszem, hogy 20 körülire nőtt volna 5 nap alatt)...:)

Egyébként a rendszer 11-re mutatja az ovut, de 10-én voltam a dokinál, akkor nem látott semmit, szóval szerintem vagy 9-én, vagy 10-én hajnalban lehetett. Azt mondjuk még mindig nem értem, hogy akkor hogyan fájhatott ovusan 11-én?

Egyébként biztosan közrejátszik a stressz, és én nagyon gyomorgörcsös vagyok. Ez iszonyat régóta megvan, fogalmam sincs mivel lehetne ezen változtatni..:(
SzMZs
2015-11-18 19:46:41
 
Nevergiveup, igen keress egy endokrinológust!

Én sem vagyok túlsúlyos, pont hogy jó volna hízni picit, a tsh-m mégis emelkedett, állítólag ahhoz nagyon magasnak kell lennie a tshnak, hogy az okozza a túlsúlyt ;)

Szóval én simán el tudom képzelni, hogy a tsh akadályozza a megfoganást.
Egyébként nem mondta, hogy következő ciklusban nézzetek egy ciklus második felében mért progeszteront? Az tudná bizonyítani a peteérést vagy hiányát!

Ezt mondjuk egy endokrinológustól is kérheted.
Krisz27
2015-11-18 19:44:02
 
Nevergiveup: Nekem tetszik ez a görbe, szépen felmegy a hő. Szerintem van neked ovud... :) Elhiszem hogy ki vannak az idegek... Sajnos a stressz is lehet gátló tényező
Nevergiveup
2015-11-18 19:39:15
 
Már csak a görbét nem csatoltam :D

Egyébként 26 vagyok, első baba lenne, soha nem szedtem fog.gátlót, szabályosak a ciklusaim, középidőben fájok (mint írtam), nem vagyok túlsúlyos, nem dohányzom, nem iszom :D, sportolok......a dokim szerintem azt hitte könnyű eset leszek, és pikkpakk babás leszek, de csináltam neki egy hosszútávú befektetést..:/
Nevergiveup
2015-11-18 19:35:53
 
Sziasztok! Az én görbém is kicsit visszalépett, Arivett, a Tiédet követi minden nap..:D

Most, hogy írtatok a TSH-ról, én kicsit kétségbeestem..nekem is 2,4 körüli, de dokim szerint ezzel sokan simán teherbe esnek, ezzel nem foglalkozna. Ezek szerint keressek egy endokrinológust?? Nekem az ösztradiolom volt nagyon alacsony, illetve az ehavi peteérés figyelésnél nem nagyon látott semmit a doki, csak kis 10 mm-eseket...mikor következőre nézte (és nekem épp ovus fájdogálásaim voltak), nem volt semmi. Szerinte nem érhetett meg ilyen hamar, de azt mondta, szexeljünk, hátha csak lecsúsztunk róla, de kétlem. Viszont nekem minden hónapban van a 13-16. napon ovus fájásom, lehet akkor ez semmit sem jelent, mert nincs is??? Szivem szerint befeküdnék valahová pár hónapra, és csak akkor jönnék ki, ha már mindent kitaláltak, és "csináltak nekünk" egy babát.:) De sajna így munka mellett alig tudok a vizsgálatokra eljutni...

Na, csatolom a görbém. Egyébként mi több mint 1,5 éve próbálkozunk, szóval eléggé kivannak az idegek, ezt nyilván megértitek.:)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!