Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kicsifény
2015-12-14 18:40:57

Hugery, mi költözünk karácsonykor, úgyhogy én sem pihenek épp... Egész nap dobozoltam.
De SzMZsnek legyen igaza, ez segít most nekünk!!! :-)

Hugery, a lutealisod hány napos szokott lenni?
hugery
2015-12-14 18:28:28

Aranymaszat jo olvasást :)
SzMZs nekem most minden összejött. Sziasztok :)
SzMZs
2015-12-14 17:50:12

Hugery, szép ez ;) Nekem az a tapasztalatom, hogy a fizikai terhelés segít a teherbeesésen :D Most ugye gyógytornára jártam, a Másodikkal egyedül tartottam rendben a kertet egész ősszel, mert a Férjem külföldön volt plusz ugye akkor volt 1-1,5 éves a Nagy :D Az Elsővel pedig 15-16 órákat dolgoztam, rohangálás, talpon állás, rakodás :D Minden ami nem nyugi és pihenés :D
aranymaszat87
2015-12-14 16:01:22

Sziasztok! Szombat óta nem voltam fent és több mint 10 oldalt olvastam vissza! :) Mónika pihizz, és ne stresszelj, minden rendben lesz! :) Csöpszi szép a görbéd, drukkolok! ÉS persze mki másnak is! Kismamik vigyázzatok magatokra nagyon! Én ma így:
hugery
2015-12-14 13:46:08

Elvileg ma 4. hetes lennék... vagy vagyok :) hétvégén fél 8-kor, ma 6-kor mértem, akárhogy forgattam a számban nem akart 36.8-ig felkúszni :). Ma nagyon sokat gyalogoltam, stresszeltem az autó miatt (szerelőnél), vonatoztam, minden összejön csak a nyugalom nem.
Semmi tünet, pl hogy megjönne.
Drukk mindenkinek!!!!!
Arivett07
2015-12-14 12:36:28

Monika ez jó hír!! Semmi stressz, semmi mozgás!!! PIHENÉS!!!
Krisz27
2015-12-14 11:57:53

Mónika: Én is gondoltam Rád, csak tegnap írni nem tudtam. Az jó hír hogy a pici jól van, tényleg pihenj nagyon sokat és kíméld magad. Rendben lesz minden :) Én 7 hetesen voltam az orvosomnál, nekem akkor szólt hogy lát egy nagyon pici vérömlenyt, ami valószínű kifog ürülni, és lehet egy pici barnázás, ne ijedjek meg tőle. Így is lett rá 2 napra. De az tényleg nagyon pici volt, nem élénkpiros, tényleg csak barnázás. Nem volt semmi fájdalom, és azóta nem is volt ilyen (kopp-kopp) Akkor persze a figyelmeztetés ellenére megijedtem, de most már úgy ahogy megnyugodtam. Én majd csak jan. 5-én megyek legközelebb. Rendben lesztek, zárj ki minden stressz és semmi megerőltető :)
Gica981
2015-12-14 11:35:25

Csopszi, Kicsifeny szerintem mind a ketten szep magasan vagytok meg :)
csöpszi
2015-12-14 11:29:33

Kicsifény! szerintem még a Tiéd is elég magas, ebből még bármi lehet, nemde? nekem viszont most nincsen semmi érzésem... tegnap szurkálás még volt, ma már semmi... :( talán pisilésnél kicsit érzem a bal petefészkem, de már azt is el tudom képzelni hogy csak bebeszélem...tudom hogy még nem is feltétlen kell érezni semmit, és próbálok a pozitív gondolatokra koncentrálni...
csöpszi
2015-12-14 11:29:00

Kicsifény! szerintem még a Tiéd is elég magas, ebből még bármi lehet, nemde? nekem viszont most nincsen semmi érzésem... tegnap szurkálás még volt, ma már semmi... :( talán pisilésnél kicsit érzem a bal petefészkem, de már azt is el tudom képzelni hogy csak bebeszélem...tudom hogy még nem is feltétlen kell érezni semmit, és próbálok a pozitív gondolatokra koncentrálni...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!