Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
A Honvéd Kórházban fekszem, ahogy meglesznek a laborok, màr visznek a műtőbe. Délelőtt kontroll uh-ra jöttem, bent fogtak, mert vérzek.
Remélem este hazamehetek.
csöpszi
2016-02-26 13:26:08
Sziasztok!
A szovettannak meg nincs eresmenye, de olyan jo hirt hallottam a dokitol ma, hogy nagyon bizakodoak lettunk a ferjemmel. Mivel vaakumos mutetem volt azt mondta az orvodom, hogy nem kell honapokig varni. Mar az elso normal mensi utan ujra probalkozhatunk! :)
Most megcsinaljuk az IR meg a veralvadasos tesztet addig, h azzal minden ok-e, az elso uj ciklusban meg a hormonokat vegignezetjuk, ha van gaz pl a TSH-m 3.18 volt azt helyretetetjuk es ujra belevagunk a baba projektbe :)
Encsiga
2016-02-26 11:36:11
Sziasztok Lányok!
olvasgatlak titeket szorgalmasan, csak nem biggyesztek görbét, mert nincs még semmi értelme még csak a 3.cn-on vagyok.
Juj Arivett hátha nem olyan pontosan tette be azt az ovut és van ott egy kis kinder surprise :D
mrsVL ugyan abban a cipőben jársz mint én. :D 25 vagyok december óta próbálkozunk és 5 éve vagyunk együtt. A legjobb helyen jársz ahhoz, hogy minél hamarabb babásodj :) A lányok nagyon segítőkészek igazi kis csodacsapat van itt :D Van pár szakértőnk is akik megszakértik majd a görbéd. Ovu tesztet nem csináltál? Én előző ciklust csak mértem, most majd tesztelek is. Végül is amit a gép bejelöl azt nem vehetjük készpénznek. :)
Sok sikert a mielőbbi babásodáshoz és üdv a csapatban :)
copfos
2016-02-26 11:34:15
sziasztok, van valakinek sikeres terhesség története hashimoto pm gyulladás mellett? minden jó hírt, és jó tapasztalatot szívesen hallgatok. üdv.
Eprike
2016-02-26 10:47:34
BKata akkor nekem alacsony :S 24 a 3. napi :S
Krisz27
2016-02-26 10:31:06
Kira: a cickafarkot csak ovuig szabad inni. A hődből ki fog derülni, hogy ténylegesen megvolt e az ovud.
mrsVL
2016-02-26 10:26:58
Sziasztok!
Olvasgatok már egy ideje:) Nekem még ez az első mért hónapom. 25 éves vagyok, december óta próbálkozunk. Azelőtt még csak a tüneteimre hagyatkozva. Most mérek először, szerintetek megvolt az ovu?
21-én illetve tegnap, 25-én tudtunk csak együtt lenni a férjemmel sajnos, de reménykedem, hátha pont jó lesz:) március 16-án lesz az 5. évfordulónk, elég jó ajándék lenne pozit tesztelni:)
BKATA77
2016-02-26 09:39:44
Eprike itt a táblázat
http://www.infertility.hu/hormontabla.htm
BKATA77
2016-02-26 09:38:36
Estradiol (E2) 3. nap 25-75 pg/ml
Eprike
2016-02-26 09:10:34
Köszi csajok a TSH- majd megint lejjebb tornásszuk max emelünk a gyógyszeren...
Még egy kérdés amitől most pánikolok csak össze vissza olvasok xD
A Honvéd Kórházban fekszem, ahogy meglesznek a laborok, màr visznek a műtőbe. Délelőtt kontroll uh-ra jöttem, bent fogtak, mert vérzek.
Remélem este hazamehetek.