Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
global
2017-04-04 06:12:25

Sziasztok!Lássuk a görbéket! :)))
Szaby86
2017-04-03 12:57:51

Köszönöm lányok a tanácsokat!!! :)
Eprike
2017-04-03 12:40:12

Ez normális volt mivel 15 felett megtörtént az ovu. Ekkor lettem terhes. Closty mellett 65 volt ovu után 6 nappal a progim akkor mégse sikerült a baba.

Nem várt napján 48 volt a progim ami elvileg elég a terhesség megmaradásához, de mivel volt missed ab-om így biztosra mentünk és inkább kaptam progipótlást.
global
2017-04-03 11:10:33

Szia Eprike!Írtad hogy neked 6 nappal ovu után 27 volt a progeszteron!Amikor ennyi volt akkor lettél terhes?Szedned kellet progeszteron miatt valamit vagy ez így normális volt amennyi neked volt!Köszönöm?!
Eprike
2017-04-03 09:57:58

Szaby, ezek mind normálisak az elején :) Nekem még most is van néha megjön érzés görcsökkel :)

Több magnéziumot szedjél, és én javaslom, hogy elevit helyett valami mást szedj. Főleg, ha elkezdesz rosszul lenni.
Csak pozitívan minden okés lesz :) Pihenj sokat amennyit tudsz és magnézium minden mennyiségben ;)
Andi198729
2017-04-03 09:37:33

Szaby ne aggódj, minden rendben lesz :) Bár természetes az aggodalmad, ami előzőleg történt veled. Megnyugtatásként: nekem is volt ilyen a terhességem elején, szedtem rá magnéziumot, az segített. Amit ajánlott szedni a progeszteron gyógyszer mellé: magnézium, vas, kalcium, terhesvitamin, E-vitamin, D-vitamin. Én ezeket szedtem. Ja, és még az elején méhpempőt is, hogy erősödjön a méhnyálkahártya. Nyugodj meg, ez a picur veletek marad :)
Szaby86
2017-04-03 09:06:04

Novemberben volt az első terhességem aminek sajnos missed ab lett a vége.
Múlthét hétfő-kedd környékén kellett volna megjönnie, ezért pénteken teszteltem ami pozitív lett, de előtte is meg azóta is így fájogat a hasam.
De bízom benne én is, hogy természetes dolog, mert biztos nő a méhem meg nyúlnak a szalagok, csak az előző rossz dolog miatt aggódok ennyire.
global
2017-04-03 08:33:54

Szia!Igen mert átalakul minden , én mindkét terhességnél majd egy hétig mondogattam a páromnak hogy holnap megjön! :))
Aztán a végén ő mondta hogy csináljak tesztet!
Szóval úgy görcsöltem mintha menstruálni akarnék! :))
Ne aggódj amíg nincs vérzés, bár az elején még az is normális ha maszatolás van!Első babát várod? :))
Szaby86
2017-04-03 08:05:58

Jó reggelt! Csajok, az természetes, ha fájogat a hasam kb 5 hetesen?
Hol olyan minta görcsölne kicsit és hátra a derekamba is kisugárzik, hol pedig csak szúrogat a petefészkem környékén?
A progeszteront szedem+ az elevitet mindennap.
Kira84
2017-04-03 07:06:39

Jó reggel lányok, szépen kúszik felfelé a hőm, :) Remélem így is marad. Megy a drukk mindenkinek,Hajrá csajok.....

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!