Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira mért nem hiszel a görbédben? Szerintem volt p. Mert neked 36.1 a leesett legmagasabb 36.45, peteérés megtörténik 3-5 fokig megemelkedik neked 3 és fél fokot emelkedett + megvolt az 5 emelkedett nem esett le.
Kira84
2017-08-16 15:47:48
erikasz Most úgy csináltam hogy nem volt sarkig nyitva az ablak,Most már tényleg csak azon vagyok hogy jó lenne ha megjönne hogy új
j hónapot kezdjek, mert az tuti hogy pém az nem volt.
erikasz
2017-08-16 15:10:56
Kira örülök hogy felment a hőd .Csukott ablaknál aludtál ,mert én is.Itt a görbém nekem is megjön érzésem van .Megint volt a munkahelyen egy vér csepp a betéten, azóta semmi.Mi lehet ez csajok? Jázmin tudsz mondani valamit, evvel kapcsolatban ?Te hogy vagy? Pár napja nem vagy fent.
Kira84
2017-08-16 09:37:40
Sziasztok hát valamit biztosan csinál a méhpempő,tegnap már úgy éreztem mindjárt megjön fel is puffadt a hasam.. de egyenlőre még semmi, pedig olyan mindjárt megjön érzésem van..Ez a mai..
Kira84
2017-08-15 22:00:37
erikasz Az (ír) Inzulinrezisztencia,, Nagyon sok nő aki ebben és a Pcos-ban szenved van hogy egyáltalán vagy csak ritkán menstruál,Viszont nekem ezek mellet is van havim ami pozitív dolog. Igen igazad van én sem tartom magam betegnek,igazából ez csak egy állapot amin idővel túl leszek.. Hát igen az ablak mellet lévő alvás hát tuti hogy befolyásolja a hőt..
erikasz
2017-08-15 18:30:34
Már utána néztem, ennyi fajta betegség .Azt kel az agyadba vésni és mondogatni egészséges az én testem és méhem.Tanuld meg ,mindenféle betegséget kitalálnak nincs is ilyen és kész.
erikasz
2017-08-15 17:55:04
Én is a terasz ajtónál alszok. Én is gondoltam már erre ,azért alacsony a hő.
erikasz
2017-08-15 17:52:14
Kira nem értem mi az az ir mellett van vérzés?Lehet buta vagyok hozzá.De ne szedj hűje bogyókat. Most málnalevelet igyál ha görcsölsz.
Kira84
2017-08-15 17:34:14
erikasz Szia ha nincs bogyóval bekavarás 33-35 naposak a ciklusaim, Amiben nekem szerencsém van hogy a Pm alul működés és a Pcos, ír mellet is van vérzésem akkor is megjön rendesen,Egyedül most ez a closty kutyult csak be. Ma már éreztem hogy apró görcseim vannak meg olyan fura elnehezült a hasam, de még nem vészes.Viszont az is igaz hogy én közvetlen az ablak mellet alszom ami tegnap is egész éjjel nyitva volt,hajnalban meg hűvös volt ,mikor ébredtem hideg volt a karom, lehet ez is befolyásolja a reggeli hőt..
erikasz
2017-08-15 15:37:47
Kira az elmúlt hónapihoz képest gyönyörű a görbéd.Szerintem hatással van már a szervezetedre a méhpempő ,csak ki kell várni lesz eredménye meglátod.Nekem beváltak a gyogynövények ,de a méhpempő biztos eredményt hoz erről halottam.