Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Zoéka!
Én teljesen átérzem azt a szomorúságot, amit átéltél, mert most júliusban és is átéltem ezt. A terhesség 31. hetében kellett megszülnöm halva a kisfiamat, mert rátekeredett a köldökzsinór a testére, és a lábára. Borzalmas volt ezt átélnem, azt a szomorúságot, hogy elveszítettük a várva várt babánkat, arra a szomorúságra ráébredni, hogy nem leszünk szülők. Én is arra tudok gondolni, hogy esetleg a fel nem dolgozott gyász miatt, és hogy nem tudjátok elengedni őt, ez szabhat gátat. Nekem ezt a pszichológusom mondta, hogy egy esetleges újabb terhesség csak tőlem függ, mert voltak páciensei, akik így jártak, és az egyikük fél éven belül teherbe esett, a másik pedig csak 7 év múlva, mert annyira nem tudta elengedni a halott babát. De mi egyelőre nem is tervezzük, hiszen hosszú még ez a folyamat, mind testileg, mind pedig lelkileg. Testileg amúgy regenerálódtam, szülés után 4 héttel meg is jött a ciklusom, peteérés is volt, sajna mióma megmaradt, azonban a mérete felére zsugorodott, bár eddig sem volt nagy. Lelkileg azonban nem jöttem még helyre. Szomorúan nézem a terhes kismamákat, és a kisbabákat, hogy nekem miért nem adatott meg ez az öröm, hogy a karjaimban tartsam őt. Igazságtalan az élet :( Két hét múlva született volna meg :(
fbara90
2017-09-11 10:39:51
Köszi Kira!
Kíváncsi vagyok neked hogy alakul ma :) szorítok!!!
fbara90
2017-09-11 10:39:22
Szia Zoéka!
Üdvözöllek közöttünk! :)
Sajnálom, hogy ekkora veszteség ért. Lelkileg mennyire tudtad feldolgozni? Nem ez gátol? Olvastam, hogy Téged teljesen kivizsgáltak. A párod is kivizsgáltatta magát?
A görbézésben még viszonylag én is új vagyok, nekem is urgálós a pé előtt, de a többiek megnyugtattak, hogy ez előfordul, és a pé után "megnyugszik".
Nekem a hőmérőzés éa LH tesztek már most is sokat segítettek a saját testem működésének kiismerésében, pedig ez még csak a 2. hónap amit vezetek. Azóta minden apróságra jobban odafigyelek. :)
Remélem a segítségedre lesz neked is!
Kira84
2017-09-11 10:25:58
fbara90. Megnézem tényleg erősödik szépen,szerintem pár nap és tuti + lesz a teszted :)
erikasz. Az este már nem csináltam, mert elég sok folyadékot ittam.. Majd ma dél és 1 között csinálok hogy változott e....
Amúgy így állok most..
Zoéka
2017-09-11 09:22:55
Sziasztok. Új vagyok itt a tervezettbabán, és új vagyok a hőmérőzésben, lh-tesztelésben is. Röviden magamról: férjemmel 10 éve vagyunk együtt. 2014-ben terhes lettem a kisfiúnkkal, aki a 24. Héten halva született, mindenféle elöjel nélkül elfolyt a magzatvíz... azóta próbálokzunk, és nem sikerül. Én teljesen ki vagyok vizsgálva, semmi probléma nem igazilható. Már az elkeseredettség határán vagyok... ebben a hónapban elkezdtem hőmérőzni, és lh-teszteket használni. A teszt 09-én lett pozitív, a 20. Ciklusnapon. 30-35 naposak a ciklusaim. Felraknám ide az eddigi görbémet, hogy szerintetek mit lehet kiolvasni belőle. Igazából amennyit én értek hozzá: peteérést még nem mutat. Kicsit aggaszt ez is. Köszönöm, ha segítettek!
fbara90
2017-09-10 23:54:50
*erősödik
fbara90
2017-09-10 23:53:54
Nézzétek! Végre eősödik az LH tesztem!
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=63420170910_201827.jpg
Kiváncsi vagyok holnap milyen lesz. :)))
erikasz
2017-09-10 15:16:59
Kira majdnem egyforma a két csík az egyiken .
erikasz
2017-09-10 15:08:02
Este csinálj egyet még 21 óra körül ,de probáld meg neigyál 2óráig semmit, vagyis 19 órától.Jó,. és meglátjuk milyen lesz .
Kira84
2017-09-10 13:35:35
erikasz
neked átküldtem a képet hogy megtud nézni..
Én teljesen átérzem azt a szomorúságot, amit átéltél, mert most júliusban és is átéltem ezt. A terhesség 31. hetében kellett megszülnöm halva a kisfiamat, mert rátekeredett a köldökzsinór a testére, és a lábára. Borzalmas volt ezt átélnem, azt a szomorúságot, hogy elveszítettük a várva várt babánkat, arra a szomorúságra ráébredni, hogy nem leszünk szülők. Én is arra tudok gondolni, hogy esetleg a fel nem dolgozott gyász miatt, és hogy nem tudjátok elengedni őt, ez szabhat gátat. Nekem ezt a pszichológusom mondta, hogy egy esetleges újabb terhesség csak tőlem függ, mert voltak páciensei, akik így jártak, és az egyikük fél éven belül teherbe esett, a másik pedig csak 7 év múlva, mert annyira nem tudta elengedni a halott babát. De mi egyelőre nem is tervezzük, hiszen hosszú még ez a folyamat, mind testileg, mind pedig lelkileg. Testileg amúgy regenerálódtam, szülés után 4 héttel meg is jött a ciklusom, peteérés is volt, sajna mióma megmaradt, azonban a mérete felére zsugorodott, bár eddig sem volt nagy. Lelkileg azonban nem jöttem még helyre. Szomorúan nézem a terhes kismamákat, és a kisbabákat, hogy nekem miért nem adatott meg ez az öröm, hogy a karjaimban tartsam őt. Igazságtalan az élet :( Két hét múlva született volna meg :(