Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jól nézhettél ki :D hihi :D
Akkor viszont nem szóltam, jól csinálod. :)
Én is digitálissal mérek, direkt ezért vettem. Van higanyos is, de hát ugye azzal 10 percig kéne mérni, meg hát a higanyosat nem szívesen "nyalogatom". :D
Zoéka
2017-09-13 08:52:38
Szia fbara90
Mindig tovább van a számban... ma is 7 percig volt a kettő egyszerre :)) férjem csak kamillázott :D
fbara90
2017-09-13 08:17:43
Az én grafikonom egyenlőre így alakul.
Tudom, még pár napnak el kell telni, hogy látni lehessen, de bízom benne, hogy az a hőleesés a pé volt. :)
Viszont az LH tesztből elegem van. Mindent jól csinálok, mégsem mutat lófüttyöt sem :D Mondjuk 10-én volt erősebb, remélhetőleg az a 12-i pé-t próbálta előre jelezni :D úgy döntöttem, hogy a görbémnek hiszek elsősorban. :) 10-12-én is együtt voltunk. Reméljük lesz eredménye. :D
fbara90
2017-09-13 08:11:48
Szia Zoéka! :)
A digitálist csak a pittyenésig tartod a szádban? Mert én itt a lányoktól tanultam, hogy pár perccel tovább kell. Így az 5-6 percet ki szoktam várni, és tényleg változik még azalatt a pár perc alatt is, hogy mit mutat. :) Pontosabb. :)
Zoéka
2017-09-13 06:54:25
A görbém. Természetesen a digitális eredményét írtam be mára, ha már azzal kezdtem!
Zoéka
2017-09-13 06:53:04
Szia erikasz!
Úgy döntöttem, hogy ezt a ciklust megvárom, és tiszta lappal, gyógynövényekkel, ha most eredménytelen leszek folytatom, vagyis kezdem az új ciklust.
Ma reggelem:
Tegnap mondtam, hogy összehasonlítom a hagyományos és a digitális lázmérőt. Az eredmény 0,3 tized eltérés.
A digitálissal 36,2
Hagyományossal 36,5 lett az eredmény.
És ez tuti, mert egyszerre volt a számban.
Most nem tudom, hogy így értékelhető lesz e a görbém. Bár szerintem nem. Na majd meglátjuk!
erikasz
2017-09-12 15:20:50
Nézzétek meg a görbém nekem a coverlinét hol huzná be a gép, én 36.2 számoltam.Összeadtam az értékeket és elosztottam tízzel, mikor a peteérés volt.Jól csináltam?
erikasz
2017-09-12 15:00:43
Szia Andi olyan jó hogy ismét velünk vagy:) Zoé mit döntöttél ? Iszod a teákat? Kira örülök hogy igy gondolkozol .Hogy új honap ,új remény :) Itt a görbém.Nekem beváltak a gyógyteák,nagyon örülök neki:)
Kira84
2017-09-12 12:45:42
Zoéka
Nincs ezzel semmi gond sem :) egy idő után az ember lánya, ráérez a saját testére.Nekem is idő kellett hozzá, van azért hogy nekem is feladja a leckét,olyankor én is infót kérek a lányoktól...
Zoéka
2017-09-12 12:11:35
Kira84
Így már értem. Bocsi, engem zavart meg a grafikon... mert csak azt néztem, hogy 38 ciklusnapot hoz. Nos innen is látszik, hogy amatőr vagyok a témában. :)
Akkor viszont nem szóltam, jól csinálod. :)
Én is digitálissal mérek, direkt ezért vettem. Van higanyos is, de hát ugye azzal 10 percig kéne mérni, meg hát a higanyosat nem szívesen "nyalogatom". :D