Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Zoéka Szia
Hát ilyen alacsony hőnél és hogy már csak 4 nap van a nem vártig,én kizártnak tartom hogy sikerült volna teherbe esni.
Amikor legutóbb is terhes voltam a pém után szinte azonnal felment a hő,most ez nem történt meg,ami szerintem azért volt mert nem repedt meg a tüszőm.
De nem vagyok elkeseredve boldogan várom a menszit,már csak azért is hogy eltudjam kezdeni az új clostys hónapot.. .)
Zoéka
2017-09-12 11:09:38
Andi198729
Jó a szakember. Én szerettem hozzá járni, mert elviselhetetlen voltam már. Igaz ezt senki nem mondta, csak én éreztem. Nekem is hosszú volt az utam. Épp ma 3 éve jelentkezett a pozitív tesztem. Igazából már megnyugtató rá gondolni.
Én nagyon sokat sírtam, először magamat vádoltam, aztán ez átcsapott önsajnálatba, ami abszolút nem jó.
Remélem, hogy mihamarabb megtalálod a lelki békédet!
Sok erőt kívánok hozzá!!!
Zoéka
2017-09-12 10:51:45
Kira84
Amig tart a ciklus és "pirinek" nyoma sincs van remény. Nem szabad reményvesztettnek lenni. Fő az optimizmus, tehát csak pozitóvan!!!!
Erikasz
Tegnap este óta azon gondolkozom, hogy miért baj, ha alacsony az ébredési hőm? Végülis ez az enyénen alapul.
Vagy még eszembe jutott az is, hogy lehet a mérőm nem jó! Pedig vadonatúj, direkt ezért vettem. Digitális egyébként. Igaz mikor ezt vettem akkor vettem egy új hagyományos mérőt is. Na holnap megnézem egymás után, hogy mi a helyzet.
Ha a hagyományos mást mutat, akkor a következő ciklustól (t remélem az messze lesz
Andi198729
2017-09-12 10:50:24
Zoéka! Én is járok pszichológushoz, és nekem is sokat segít, különben mély depresszióba esnék, és a szomorúság átváltana fékezhetetlen dühhé, és agresszióvá, ezt fedezte fel bennem, valamint azt, hogy a félelmeim irányítanak, ezt kell leküzdenem. Aztán hogy valaha anya leszek-e ezt Istenre bízom, de tervezni nem fogunk semmit, az előző babánkat sem kellett volna tervezni, mert úgyis akkor fogan meg, amikor ő akar, erőltetni nem lehet. De ehhez azt hiszem kell 1 vagy 2 év mire eljutok odáig, hogy merjek újat vállalni, minden tervezés, és természetbe beleszólás nélkül.
Kira84
2017-09-12 09:39:03
Jó reggelt
Bár még nincs menszi tünetem, de szerintem ebből a hónapól az lesz,ilyen alacsony hővel én már nem reménykedem,.
erikasz
2017-09-11 21:25:21
Fbara90 szerintem nem jó a teszt.
erikasz
2017-09-11 21:17:52
Zoé hát persze málnával cickával ,majd nézem a hőd és írom mit igyál.
fbara90
2017-09-11 21:08:47
Lányok ma halványabbat teszteltem a tegnapihoz képest. :( Igaz az azelőttieknél még így is erősebb valamennyivel. Szerintetek akkor most mi van?!
Zoéka
2017-09-11 21:01:50
Erikasz! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Mindenféleképpen elkezdem. Gondolom bele lehet a ciklus közben is kezdeni!?
erikasz
2017-09-11 20:54:30
Zoé vegyél Erdei Málnalevelet,Cickafarkot,Erdei Palástfűvet,Kakkukfű,Barátcserjetea .Megkezdeni menszikor Barátcserje 2 nap,utánna egyik nap Málna ,másnap cickafark ezek megérlelik a petesejtet hogy ovud legyen ,mikor megindul a hőd felfelé barátcserje 2 nap + palásttea. Utánna csak palást , 9 nap lutelárison ismét barátcserje 1 alkalommal végig mig megnem jön palást.Kakkukfű mindennap virusőlő.Cickafarkteában ülőfürdő 1 l vízet forralsz 2 evőkanál cickafark mikor forrik és lefeded 15 perc és teszel hozzá vizet bele űlsz 10 perc .De fémet a gyogynövény nem érhet csak müanyag kanál.
Hát ilyen alacsony hőnél és hogy már csak 4 nap van a nem vártig,én kizártnak tartom hogy sikerült volna teherbe esni.
Amikor legutóbb is terhes voltam a pém után szinte azonnal felment a hő,most ez nem történt meg,ami szerintem azért volt mert nem repedt meg a tüszőm.
De nem vagyok elkeseredve boldogan várom a menszit,már csak azért is hogy eltudjam kezdeni az új clostys hónapot.. .)