Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Helló csajok nekem berakta az ovut a gép, arra a napra amikor én éreztem az ovut ! :D
Többiek ?
Ki hogy áll ?
Remélem Fbara mértél ?
Lion86
2018-01-29 07:00:22
Jó reggelt Lányok!
Anitacool, ma megint tükrözök, csak most a 11. napot vízszintesen :D
Amandeen
2018-01-28 22:36:30
Huhh, Lion, hát ahányan vagyunk, annyiféle eset és görbe. Majd kiderül, mi lehetett. Ha elmész a dokihoz, utána biztosan többet fogsz tudni.
Kira, a hődből majd kiderül megvolt-e az ovud. Ha nem ugrik fel, illetve nem marad fent, akkor tesztelj tovább, mert lehet, hogy nem jött még el az LH csúcs, csak mivel hullámzik az LH szintje, így szerintem előfordulhat, hogy egyszer erősebb, máskor halványabb, aztán megint erősebb lesz a csík. A lényeg, hogy rajta vagytok apával az ügyön, tehát az együttlétek megvannak, akkor aztán meg tök mindegy mit mutat az a tesztcsík! :) Szurkolok nagyon!
Lion86
2018-01-28 21:49:47
Amandeen, megnéztem az első görbét az oldalon és igaz, hogy cikcakkos a decemberi görbém, de nem mondanám anovulatórikusnak. Magasabb tartományban mozgott a hőm a hónap végén. Csak annak nem ugrál, akinek rendben van a progeszteronja, de nekem azzal mindig baj volt.
Lion86
2018-01-28 21:46:36
Főleg jó, ha felugrik a hőd egy-két nap múlva. Milyen is eddig a görbéd?
Lion86
2018-01-28 21:45:15
Kira, persze, hogy jó :) Azért ha gondolod tesztelj még pár napig, de a lényeg, hogy mostanában voltatok együtt :)
Kira84
2018-01-28 21:40:04
Hát lányok nem tudom mi van, csináltam lh teszte 2 kor meg este 7 kor de mind a kettő már negatív, alig látható halvány csík van rajta.. Ilyenkor mi van, ez jó vagy nem? Már magam sem tudom..
Lion86
2018-01-28 21:38:47
Amandeen, mintha a tegnapelőtti lenne a legerősebb eddig.
Amandeen
2018-01-28 21:36:31
Bkata, nálad biztosan megfelelő a progeszteron mennyisége, és az szépen fenntartja a hőt, még feljebb meg ugye mehet azért is, mert beköltözött a pocakodba valaki! :) Szerintem próbálj meg megint egy HCG-t, most valami másfajtát.
Egyébként amíg mértél, milyen típusú görbéid voltak? Mert ugye mindenkinek sajátos görbéje, görbe mintázata van, bár az is igaz, hogy ciklusról ciklusra is változhatnak a jellemzők, de azért mégis ki lehet tapasztalni, hogy kinél hogy működik ez. Nálad mindig ilyen szépen felment a hő luteálisban?
Amandeen
2018-01-28 21:29:01
Bkata, nézd csak, itt is vannak hasonló görbék:
http://babatervezok.otthona.net/homerseklet_alakulasa.html
Többiek ?
Ki hogy áll ?
Remélem Fbara mértél ?