Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Ki hogy áll ?
Amanden :Az hogy 13,14 nagyon jó !:D
Holnap ultrahangra megyek ,kicsit izgulok remélem nem lesz baj !!:)
erikasz
2018-05-29 06:17:51
Kira :Akkor szerintem megtörtént nálad is, ha ezt érezted akkor 100%!:D
De kiváncsi vagyok a hődre ma !
Nekem felment kicsit, de azt az értéket nem veszem ki ,lehet hogy a mozgástól ment fel nagyon és az ijedségtől !:D
Kira84
2018-05-28 21:34:30
erikasz.
Hát én olyankor nagyon kívánom a páromat, de extra hisztissé is válok, nagyon érzékenyé pont úgy mint mikor megjön.Olyankor kívánom a csokit de ahogy eszem 1 kockát már nem is kell,sokszor pont úgy undorodom ételektől meg szagoktól mint aki terhes.
Ja meg extra bújós vagyok olyankor, szóval ez most is megvolt, de a 2 együttlét óta nagyon nehéznek, teltnek érzem a méhem,nem esik jól a biciglizésem .Tegnap óta apró görcseim vannak mint mikor megjön vagy megvan,pár percig tart.
Amandeen
2018-05-28 20:48:26
Erikasz, nem tudom pontosan, mikor volt ovum, így csak azt tudom mondani, hogy talán 13- 14 nap körül volt a luteálisom.
erikasz
2018-05-28 18:20:23
Kira :Hát anyag az van ,igaz 3,5 napig is elél !:)
Valamikor őszinte vagyok , nekem sincs kedvem hozzá !
De nekünk jobban akkor kell ,mikor peteérésünk van ,akkor magamon észre veszem színesebb pólót veszek fel , tangát , máskor soha csak francia bugyit ,szépítkezek tovább vagyok a fürdőben többet foglalkozok magammal !
Te miről veszed észre ?
Kira84
2018-05-28 16:41:51
erikasz.
igen teljesen igazad van, tényleg egy idősek lennének.Megmondom őszintén én már ma nem igazán vagyok Apára hangolva,az utóbbi 3 napban volt akció,igazából ha jól tudom a sperma 5 napig is elél odabent. Úgy vagyok vele ha meg akar foganni ahoz van már odabent elég anyag vagy rosszul gondolom. ?...
erikasz
2018-05-28 15:27:37
Kira :Ugy ábrándoztam az imént !!:)
Ha én és te terhesek lennénk most ..... Adja a Jó Isten ....akkor egy napon foganna meg a gyermekünk egyidősek lennének napra is !!:D
erikasz
2018-05-28 15:21:13
Kira :Hát persze hogy kell ,mindent bele!!!:)
Szerintem ugyan olyan a luteláris mintázata a görbén mint nekem és ha jól látom egy napon volt az ovunk ,ha nálam is megtörtént !!:)
Amanden örülök hogy igy fogod fel a munkahelyi streszt és azt ami veletek történt, igy is kell.... tisztelek ezért ....erős nő vagy te !!!:)
A 23 napos ciklus nagyon jó , a lutelárisod mennyi volt ?
Gyémánt : A tünetek erősek az nagyon jó legyen is !!:)
A melled alig érzékeny az is nagyon jó, mert nincs az a hormon ami a tejért felelős többségben ,rá ér még fájni ha megszületik !!:)
Vigyázzon rátok a Jó Isten !
Eljön már a 13 .hamar !
gyémánt7
2018-05-28 13:21:27
Sziasztok! Olvaslak titeket amikor csak tudlak, bár most szülinapok tengere van nálunk és rengeteg a készülődés! Nagyon fáradékony lettem és állandóan pisilek ! A hányinger egyre erősödik,sűrűsödik! De olyan messze van még a 13.-a!!!A mellem viszont alig-alig érzékeny!
Kira84
2018-05-28 09:11:14
Jó reggelt lányok,hát kicsit fentebb ment a hőm, tegnap azért még elkaptam Apát..Szerintetek kell még a mai nap is?
Amanden :Az hogy 13,14 nagyon jó !:D
Holnap ultrahangra megyek ,kicsit izgulok remélem nem lesz baj !!:)