Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-05-28 08:46:28

Erikasz, köszi a kérdést, a körülmények ellenére jól vagyok. Csütörtökön kezdtem ismét egy új ciklust. Az utóbbi 2 ciklusom 23 napos volt, lehet, hogy a mostani is annyi lesz. Elég sztresszes a helyzet most a munkahelyemen is, úgyhogy le a kalappal az idegeim előtt, még bírom a gyűrődést.
Most mást nem tehetek, várok, várakozunk...
erikasz
2018-05-28 07:13:31

Kerie :Nagyon szép a görbéd ,biztató !!!:):):D
erikasz
2018-05-28 07:11:14

Kerie :Tudom hogy a hő magasság nem minden ,de azért 36.3 ról ,36.4 ről nekem mindig feljebb szokott menni !
De viszont ha a folliculárisban a hő 36.3 mint nekem , akkor az alaphőnek számit ,és ettől kell felmenni legalább 0.2 tized fokot hogy megtörtént a tüszőrepedés biztos legyél benne ....!:)
Kerie
2018-05-28 07:05:07

Amandeen, nagyon-nagyon drukkolok, hogy ezúttal rendben legyen minden és eltűnjenek végre a bacik!
Erikasz, hátha mégis a magasabb hőd jó, holnap okosabbak leszünk :)
Nekem picit alacsonyabb volt most, de ez nem jelent semmit. Máskor is voltak ilyen értékeim e tájt, attól még könnyen lecsökkent a végére :D :D
erikasz
2018-05-28 06:49:18

LIon :Vagy elnéztem a hőmérőt vagy nem is tudom, mert elaludtam a számban a hőmérővel és arra keltem hogy zug a mikró, és felriadtam rohantam ki !
Mert most mért volt 37.0 a hőm még eddig nem ment fel reggel sohasem ennyire ha mozogtam sem !
Majd holnap kiderül a mérésnél akkor, kiveszem az értéket !
erikasz
2018-05-28 06:31:31

Amandeen :Szeritem már jó lesz az eredmény nem lesz baj !
Amugy minden rendben veled ?

Lion : Én sem vagyok a hőmmel megelégedve... nem tudom de nekem alacsony ez a hő !
Nem megy fel még 36.5 re sem meg 36.6 ra 36.7 re mint szokott lutelárisban ez nem jó !:(
Nem vagyok benne biztos hogy megrepedt a tüszőm ,hogy volt egyáltalán ovulációm !:(
Amandeen
2018-05-27 23:26:38

Lion, a barnázáshoz nem tudok hozzászólni, nem tudom, mitől lehet.
Most a héten megyünk majd megint dokihoz. Férjem holnap visz újabb mintát a laborba, 2-3 nap, mire lesz eredmény, aztán irány az urológus. Mást sajnos nem lehet tenni, ha még mindig vannak bacik, újabb antibiotikumkúra következik.
Én is megyek a héten a meddőségibe nődokihoz UH-ra, meg újabb konzultációra, aztán majd megmondja, hogy mi legyen tovább.
Lion86
2018-05-27 16:20:56

Vica, ez teljesen normális, örülnék, ha nekem is vonalzóm lenne ovu előtt. A gyógyszer nem tudom hatással van-e erre, de szerintem nem.
Kerie, sajnos nagyon valószínűtlen, a hőm is nagyon alacsony hozzá.
Kerie
2018-05-27 14:54:37

Amandeen, Lion, eddig egyszer mértem 37,1-et 10.dpo-n.37,0 már gyakrabban, szinte minden luteálisban 1-2 nap ilyen.
Lion, az teljesen kizárt, hogy ez beágyazódási görcs és vérzés? Hátha korábban volt ovud?
erikasz
2018-05-27 14:53:17

Kira :Szerintem is halványabb ,de én szerintem megrepedt !!
Tornával tudod oldalra feküdsz és a lábad emelgeted hátra és előre és fel !
Meg hanyatt feküdsz és a derekad emelgeted felfelé !
Barátcserjét szeded ,Méhpempőt szerintem meg is változhatsz testileg a belsőd ,lehet észre sem veszed hogy megtörtént az ovud !

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!