Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool a csoportba ha vagy oda beteszem a képet.
A mostani tesztem negativ lett.Akkor ma még ha összebújunk az jó lehet?
Anitacool
2018-09-06 18:31:20
Anitaa tesztelj reggel! ;-)
GőVica muti azokat a teszteket egymás mellett! Lehet egy kevésbé érzékeny ovutesztet kellene használnod. Próbáld ki legközelebb, ha netán most nem lesz sikeres. Ha felmegy a hőd, biztosan megrepedt.
Edit, azt hiszem te vagy a következő kismamink! ;-)
Kitty örülök, hogy jól sikerült a pihi!
Lion megjött? Jajj nee... csak pecsételős, vagy rendes? Nem jó ez így.. el kellene jönnöd Budapestre a dokihoz, akinél én is jártam. Hormonsort nézess mindenképp, mert akkor lesz kiindulási alap. Figyelj, fel ne add nekem! Nem a lehetséges jövőbeli baba miatt, hanem magad miatt, mert ez nagyon nem normális és ezt te is tudod! A szerető férjed és a két gyermeked miatt nem engedheted el ezt a témát, szükségük vam rád épen-egészségben. Gyerünk!
Megy a drukk mindenkinek csajok!
GőVica34
2018-09-06 18:10:54
Lion nagyon sajnálom.Tudom mit érzel..nagyon rossz ilyenkor.De nem szabad feladni!Én is voltam igy hogy se dokit nem akarok se gyogyszereket...De van egy csodás párom aki mindenben támogat és sok pozitiv energiát ad.Nem mondom hogy könnyű..minden hónap csalódás.De pozitiv vagyok.Legyél te is az.Mert a rossz kedv és idegeskedés is csak árt.
Lion86
2018-09-06 17:30:05
Sziasztok! Bocsánat, most nincs lelkierőm egyebet mondani, mint hogy drukkolok mindenkinek.
Nekem megint megjött, a 10 cn-on. Nem tudom mit csináljak, én ezek után már egy dokit sem akarok látni és azt hiszem a gyógyszert is abba fogom hagyni. Valami nagyon félresikerült.
Margaréta88
2018-09-06 10:46:14
Edit: annyira biztató valóban, nagyon drukkolok hogy csodálatos 1. évfordulós ajándékban legyen részetek!!! :)
Anita28: remélem erősödni fog a teszted :)
Edit90
2018-09-06 10:39:09
Jól mutatja a gèp,mèg 2 nap,vasárnapra nemvárom. Viszont vasárnap lesz az 1.házassági évfordulónk,ezèrt csak aznap reggel teszteltek,ha addig nem jön még. Így mèg izgibb:) az a baj,hogy már kezdem beleèlni magam,ès nagy csalódás lesz,ha mègsem:(
KittyCat
2018-09-06 10:34:02
De szèp görbèk lányok... :o
Hú Edit ez nagyon izgis, mikorra nem vàrod? :)
Edit90
2018-09-06 10:25:40
Sziasztok!
Anitaa nagyon szurkolok neked,hogy erősödjön a teszt,a görbèd azt mutatja,hogy fog:)
GőVica: nem próbálsz meg egy másik tesztet,hátha csak az èrzèkenysège nem jó neked? Ha a múlt hónapban is több napig volt pozitív ès utána felment a hőd szèpen szerintem nem lehet ebből gond.
Erikasz:szèp,csak így tovább:)
Èn most itt tartok,nagyon izgulok,hogy mi lesz ebből.
GőVica34
2018-09-06 09:45:00
Facebookos csoportban ahol vagyok azt irták nekem hogy azért pozitiv ilyen sokáig az ovu tesztem mert nem tud megrpedni a tüsző.. az lehetséges??Tegnap óta szúrkál a hasam alja..