Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Margaréta :Üdvőzölek ....!:D
Holnap jól teszed ha mérsz legalább tudod hol jársz !:D
30 .szülinapodra ajándékként kívánom hogy + teszted legyen ...!:)
A gyógyszer most hatni fog és babás leszel :D
erikasz
2018-11-21 15:30:51
Fbara ,Kitty :Nagyon sajnálom hogy megjött :(....eljön az idő majd meglátjátok mikor nem is számitottok rá !
Megjelent a tojcsi nyák méhnyak felment kiegyenesedett és kinyilt teljesen ...végre... akció az megvolt.:D
erikasz
2018-11-21 15:25:54
Lion : LH tesztet is a 40 ml -ből csináltad ...Úristen akkor az majdnem HCG 50 ml -felel meg... jó hogy halvány ...de erősödik drága ...de boldog vagyok !:D
Margaréta88
2018-11-21 13:56:26
Kitty: utólag is boldog születésnapot kívánok!:)
Margaréta88
2018-11-21 13:54:54
Fbara: sajnálom!
Lion: nagyon szép a görbéd, mikor csinálsz újabb tesztet? Annyira jó lenne ha most baba lenne, de ha jóstesztként csinál vki LH-t, akkor nem erős csíkosnak kell lennie? (Nem akarok negatív lenni, de mintha úgy láttam volna fb csoportokban)
Edit: egyik nap kerdeztél, arra válaszolnék :) minden sikertelen hónapon nehez túl tenni magunkat, akkor meg főleg, ha annyira szép es bíztató, mint a tied is volt. Ilyen esetben én úgy éreztem, hogy nem bírom tovabb, sose lesz már 2 csíkos tesztem. Egy ket napig siró görcsök kerülgettek, de utána próbáltam arra gondolni, hogy de itt a következő hónap, újabb esély, addigra lelkileg is meg kell nyugodnom, mert ha nem, azzal is akadályoztatom, hogy siker legyen. Persze így a 16. próbálkozós hónapban már nehez igy gondolkodni, de hátha majd most. :)
Egyébként eddig megéreztem az ovut clostyval, de most semmi. Vagy nem volt (még) vagy csak nem éreztem. Tesztelni se tesztelnem, nem tudom. Lehet reggel mérek egy hőt, vajon hol állok. :D ja és neztem, pont a szülinapom környékére nem várom. Csodás 30. Szülinapi ajándék lenne. (Mindig azt hittem ilyenkorra mar legalabb 1 de inkabb 2 gyerekem lesz.... :( hát nem jött össze)
fbara90
2018-11-21 11:53:46
Nekem tegnap ismét megjött :( Babavárás szempontjából, úgy tűnik 2018 nem a mi évünk :(((
:'(
Lion86
2018-11-21 10:56:32
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Kitty, nagyon szép ajándék lesz, ha most pozitív teszt lesz a vége, drukkolok :)
Melyna, remélem nem fog megjönni, nem baj ha kicsit cikcakkos, csak hosszú legyen a görbe :)
melyna
2018-11-21 09:04:25
Lion nagyon szép! Szerintem 2nap múlva ha nem megy le csinálj újra egy hcg-t :) és az LH erősödik. Drukkolok!
Kitty boldog szülinapot! Kicsit késve :)
KittyCat
2018-11-21 08:39:41
Szerintem erősödik, jaj nagyon szurkolok!!!
KittyCat
2018-11-21 08:19:04
Lion annyira gyönyörű a görbéd, éd masszívan 37 felett vagy, az azért tényleg magas hő!! :)
Nagyon reménykedek!!
Köszönöm a köszöntéseket! :)
Tegnap ‘megkezdük’ mi is a hónapot!
Holnap jól teszed ha mérsz legalább tudod hol jársz !:D
30 .szülinapodra ajándékként kívánom hogy + teszted legyen ...!:)
A gyógyszer most hatni fog és babás leszel :D