Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
KatkaManó
2015-02-21 06:16:24

Köszi mindenkinek a vas tanácsokat...
Nekem fej fájásra rubofent mondta bár szerencsére csak egyszed kellett.

Klanita, ez remek nagy lesz az öröm a családba :))))
Katicabogár5
2015-02-20 22:01:52

Panadolt ajánlom én is mint az algopyrint
Bogi12
2015-02-20 21:53:10

Az Algopyrint valóban nem szerencsés folyamatosan szedni terhesség alatt, a Panadolt lehet.
Én Neo-Ferro Folgamma vasat szedtem, az nem csinált hányingert!
jniki82
2015-02-20 21:43:23

Én is azt szedtem eddig de olvastam rajt, hogy nem lehet, és a védőnő is panadolt és hasonlókat ajánlott!
Szerzek valami vasat hátha az ényleg segít!
napsugar24
2015-02-20 21:14:23

Jniki- nekem az orvosom az algopirynt ajanlotta. Iszonyatos fajdslmam volt. Előfordult hogy orditottam a munkahelyemen. Eleinte csak felet mertem bevenni es csak akkor amikor msr elviselhetetlen volt. Orvosom megtudta s ram szólt, ha szenvedes sokkal rosszabb. Amugy eszrevettem h miota szedem ezt a vas bogyot egyre ritkabb. Ja es napi 2 kávét is engedelyezett melle, szerncsere egy tejeskaveval is beerem.
Friss kismamik gratulalok, s örülök az eredmenyeknek.
KatkaMano- sajnalom, de a jó, sokkal jobb a kozerzetem.
KLANITA
2015-02-20 20:33:14

Képzeljétek most tudtam meg hogy a húgom is terhes két héttel elöttem. :-) Hihetettelen. !!!!
jniki82
2015-02-20 20:30:24

Vas nekem is kellene valami, bár a védőnő elsőre inkább ételeket javasolt mint bogyót!
A rosszullét nálam is fennáll még mindig és ha ezt fokozza még a vas is akkor végem lesz!
Csajok fejfájásra tudtok valamit, mert megőrülök tőle
KatkaManó
2015-02-20 19:29:52

SzSLinda, Klanita gratu :)
Napsugár , köszi nem nyugtattál meg :)
Kitartás neked lassan csak elmúlik....
SzSLinda
2015-02-20 18:31:32

Köszönöm Klanita és Katicabogár!Remélem minden rendben lesz!Nektek is gratula! :-)
Katicabogár5
2015-02-20 17:33:56

Linda, Klanita gratulálok. Hamar elmegy ez az idő, néha majd lehet lassúnak fog tűnni de hamar ott lesz a kiírt időpont. Mintha nem rég lett volna hogy láttam a pici kis pontot az ultrahangon most meg már 33. hétben vagyunk és már 2 kg körüli az a pici pont :-) élvezzétek a terhességet...én imádom még úgy is hogy fent van a savam nagyon de ennél jobb érzés nincsen :-)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!