Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Klanita, Katkamanó örülök neki hogy minden rendben van veletek!
Mi is megvagyunk egyre közelebb a kiírt naphoz.... már csak 43 nap
34 hetet töltjük :)
KLANITA
2015-03-02 10:59:58
Katkamanó- Még nem tudom meddig leszek, én is tartok a nyártól. Aug-szept. -ben már inkább szabin és táppénzen lennék. Addig dolgozók ameddig jól esik.
Én még nem gondolok a vásárlásra, mert mindenem meg van föleg ha ő is fiù lesz. Majd tavasszal kifestjük a gyerek szobát.
Én a nevekkel vagyok bajba ha lány tuti Hanna, de fiúról ötletem sincs.
Nektek meg van már a név?
KatkaManó
2015-03-02 08:14:46
Sziasztok!
Jó nagy a csönd :) Ki hogy van ?
Rajtam kitört a nátha sajnos, így a héten itthon leszek...
Klanita szépen haladsz te is :) 7.-8. hónapig akarsz dolgozni ?
Én a 6-ban tuti abbahagyom. Jön a nyár amúgy se bírom a meleget, hát még akkor így.
Na meg a lombik miatt inkább kell a nyugi, egyre inkább eluralkodik rajtam a fészekrakás :) Csak azt veszem észre, hogy mindig valami babaoldalt bújok, mit és hol kéne venni :))))
KLANITA
2015-02-28 08:16:55
Sziasztok!
Szép hétvégét, bár az idő nem olyan jó.
Tegnap voltam vér vételen.
Katkamanó- vasárnap már 8 hetes leszek. :-)))) Remélem meg tudod a baba nemét a következő uh. Te hogy érzed fiú vagy lány?
Ancsika10- szuper hogy ott a két picurka és minden rendben. Én okt 12-re vagyok kiírva. :-)
Katicabogár5
2015-02-26 17:46:59
Ancsika örülök neki hogy minden rendben van a picikkel! Elhiszem hogy aggódnál már mind kettőért! :-) de nem lesz semmi gond
ancsika10
2015-02-26 17:37:43
Sziasztok:)Ma voltunk megint uh-on.Igaz hallani még nem ,de már láttuk a két petezsákban 2mm-es embrióink dobogó szívecskéiket:)Nagyon megnyugodtam hogy minden rendben,és mind a ketten megvannak:)A kezdeti sokk után hogy ketten vannak már nagyon nehezen viselném ha valamelyikkel valami történne.Október 20.-ára vagyunk kiírva:)
Katicabogár5
2015-02-26 16:58:47
Katkamanó nem sürgetem de nem is bánnám ha egy kicsit előbb jönne :-) persze majd úgy is ő dönti el hogy mikor jön ki! Remélem megmutatja magát és majd várom a fejleményeket :-) mi 3 hét múlva megyünk dokihoz meg elötte az első nst re is :-)
KatkaManó
2015-02-26 14:05:23
Klanita, eleinte én is nagyon álmos voltam, de olyankor mindig felálltam és sétáltam egy kicsit, vagy kinyitottam az ablakot, hogy legyen friss levegő :)
Hányadik héten vagy most ?
Én csak a 26. hétig szeretnék dolgozni az április vége, szóval nekem még 2 hónapom van hátra a munkából :)
KatkaManó
2015-02-26 14:03:18
Katicabogár, ne sürgesd az időt, ki fog bújni nemsokára :)
Mi holnap töltjük a 16. hetet és majd csak 3 hét múlva megyünk UH-ra, már alig várom. Hátha kiderül, hogy mi is van a lába között :)))))
SzSLinda, nagyon eltűntél, mi volt hétfőn a dokinál?????
Katicabogár5
2015-02-26 12:16:56
Ma voltunk dokinál és minden rendben van. Nem nyílik a méhszáj viszont nagyobb a korához képest. Már 2.5 kg és végig azt mondta a dokim hogy jó nagy baba. Így 34-35 hét között vagyunk és ga ne talántán most megszületne se lenne gond mert annyira fejlett. Persze maradjon még bent pár hétig de már nagyon várjuk a tökmagot :-)
Mi is megvagyunk egyre közelebb a kiírt naphoz.... már csak 43 nap
34 hetet töltjük :)