Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nőnapon 38+4-re megszületett kicsi fiunk, Levi 3640 grammal. Makk egészségesek vagyunk :) azért az éjszakákkal meggyűlik a bajunk. De majd idővel biztosan rendeződik :)
Kitartást és jó egészséget mindenkinek!
Katicabogár5
2015-03-15 12:45:09
mi a fél idő környékén álltunk neki. Akkor rendeltük meg a babakocsit és szép lassan mindent beszereztünk. Szerintem felesleges halogatni mert egyben nagyon sok lenne anyagilag.
Mi meg vagyunk. Jövő héten már nst és uh is lesz. Már nincs sok hátra mert max 29 nap. Már várom nagyon :)
KatkaManó
2015-03-15 04:28:24
Sziasztok!
Nagy a csend mostanában...
Kivel mi újság ??
Mi már betöltöttük a 18. hetet :) 1 hét múlva UH :)
Egyébként én is elég korán valahogy a 14. hét után éreztem először mocorogni :)
Mostanában megint nem tudok aludni hajnalban mindig megébredek....
Ti mikor tervezitek a vásárlást a babyk érkezésére ?
Katicabogár5
2015-03-11 16:49:03
Én is elég korán éreztem a mozgását kb ennyi idős terhesen. Igazából nem tudta megmondani az orvos mert a feje már takarta de elmúlott a barnázás :)most meg már ne is legyen így a 36. héten :)
jniki82
2015-03-11 14:11:43
kiscsillag, nagyon örülök Nektek!Remélem jól telik a további babavárás!
Katicabogár Neked feljebb ment a lepény vagy csak a barnázás maradt el?
Egyébként érzem ahogyan mocorog!Nem korai szerintetek?Most vagyunk 16+2 naposak, de oéyan 3-4 napja érzem!!!
Katicabogár5
2015-03-11 13:47:28
Jniki minden rendben lesz. Pihenj sokat és szedj magnéziumot. Nekem is a lepény miatt volt többször barnázás. Ez idővel elfog majd múlni ahogy nő a méhed.
jniki82
2015-03-11 12:37:37
Helló Lányok!
Visszatértem!1 hete kedden elkezdtem barnázni kezdtem, ami másnapra sem múlt el.Szerdán reggel bementetm a dokimhoz aki megvizsgált.uh-n minden oké volt a babával, de a méhlepény mélyen fekszik közel a belső méhszájhoz!
Azóta semmi barnázás, de tiszta para vagyok, mert bármikor baj lehet.Haza engedtek, de nem tudom jó ötlet-e itthon lenni!
Hétfőn megyek uh-ra , de ha nem lesz jobb akkor lehet megkérem a dokit fektesesen vissza!
Katicabogár5
2015-03-11 11:47:03
Kiscsillag örülök hogy minden rendben van :)
Szép neve van a kis csajnak :)
Mi meg vagyunk, már volt josló fájásaim is de még csak maradjon bent a picur.
Ma kezdtük el a 36. hetet :) már csak 33 nap
kiscsillag84
2015-03-11 10:43:29
Sziasztok kismamik! Eltűntem egy időre, de azért rendszeresen olvastalak titeket! :) Annyi történt velünk,h a kombinált tesztem pozitiv lett és 2 nőgyógyász illetve a genetikus is magzatvizvételt javasolt. Végül úgy döntöttünk, megcsináltatjuk. Nem bántam meg, a beavatkozás rendben zajlott, egyáltalán nem volt fájdalmas és pár napra rá már eredményt is kaptunk! :) A pocaklakóm egy egészséges kislány! :) :) :) Nagyon hiányzott ez az érzés,h mi is önfeledten tudjunk örülni! :)
Veletek mi újság, ki hogy van?
18+2 hkm
u.i. : Ingrid napról napra többet mocorog a pocakomban :)
Katicabogár5
2015-03-09 18:53:13
Ennek örülök akkor hajrá és remélem tényleg nem sokára pozitív hírekkel szolgálsz :)
Kitartást és jó egészséget mindenkinek!