Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: babások :-)
Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Katicabogár!!
Nagyon remélem h hamarosan veletek örülhetek én is! :)
Meg vannak az eredményeim és azt mondta a dokim h jók uh hajrázzunk! ;)
Katicabogár5
2015-03-09 15:19:46
Kicsikincs 5. től számolhatod a napokat. 10-11 napon már lehet tesztelni de érdemes meg várni a késést, az legalább a 15-16 nap mert a luteális fázis az 12-14 napra tehető. Tudom most hosszú lesz a várakozás és a remémykedés de remélem másfél hét múlva jó hírekkel szolgálsz és csatlakozol hozzánk :-)
kicsikincs
2015-03-09 15:03:49
Koszonom Katicabogar igazan kedves vagy! :-) De akkor ertetlenkednek meg egy kicsit mert latom te tajekozottabb v mint en! :-) Szoval 5-6-an volt pozi a tesztem! Innentol mikor indul a folyamat? Elsejen es 5.-en voltunk egyutt. 6-an is csak azt nem fejeztuk be igazan :-/ :-)
Katicabogár5
2015-03-09 08:19:48
Igen van mert 5-7 nap mire oda ér a megtermékenyült petesejt a méhnyálkahártyához :-) szorítok hogy sikeres legyen ez a hónap de a görbéd is biztatóbb mint az előző :-) most jön a várakozás :-)
kicsikincs
2015-03-09 07:27:37
Katicabogar!
Akkor van eselyem arra h mar most jo a merete??
Katicabogár5
2015-03-08 20:17:38
Kicsikincs legalább 7-8 mm vastag kell hogy legyen. Ha jól tudom 0.5-1 mm vastagszik naponta! De mire oda ér a megtermékenyült petesejt arra már biztos hogy annál vastagabb lesz :)
kicsikincs
2015-03-08 14:44:11
Sziasztok kismamik!
A segitsegeteket szeretnem kerni! :-)
A meh nyalkahartya az mennyit vastagszik naponta?
Most 3-an voltam dokinal es azt irta h 4.75 mm!Nos csatolom a gorbem ez arra lennek kivancsi h lehetseges e h baba legyen? 5-en es hatodikan volt + ovu tesztem? Elore is koszi a valaszokat! Jo babazast mindenkinek! :-)
Katicabogár5
2015-03-08 14:31:59
Sziasztok kismamik!
Igen eltűnt mindenki. Jól vagytok? Mi jövő héten már a 36. hétbe lépünk. :-)
Minden rendben van. Egyre izgatótabb vagyok. Már csak 37 nap nagyon megy az idő :-)
Bogi12
2015-03-04 14:58:20
Klanita, szerintem várd ki, hogy mennyire bírod majd a napsütést és a meleget! Én világ életemben imádtam a napot, de a terhességem alatt nagyon nehezen viseltem. A meleget bírtam, a napot egyáltalán nem. De ha nem lesz ilyen problémád, akkor 50-es naptejjel, keveset aszalódva a napon, szerintem nagy baj nem lehet. De ha fürödni is fogsz, használj tampont! Egy fürdés egy tampon, aztán csere. Nem éri meg a fertőzés kockázata!
Katicabogár5
2015-03-04 14:47:38
én lehet hogy nem mennék el, de mindenki más. Habár még a 6. hónap nem olyan megterhelő és ha probléma mentes a terhesség akkor nem lehet gond :)
Nagyon remélem h hamarosan veletek örülhetek én is! :)
Meg vannak az eredményeim és azt mondta a dokim h jók uh hajrázzunk! ;)