Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
kardvirag
2015-03-25 07:29:37

Katkamanó Értem. Ne haragudj, hogy ennyire kivancsiskodtam. Bocsánatot kérek.
Bogi12
2015-03-25 07:10:12

KatkaManó, annyira sajnálom! :o(
Sok erőt kívánok Nektek!
KatkaManó
2015-03-25 06:18:20

Bogi12, igen többen is megnézték nagyon profi uh-val. Nekünk kell dönteni hogyan tovább.
Az amniocentézis már rajta nem segít de egy esetleges következő terhességen sokat. A kromoszómáit vizsgálnák hogy véletlen volt vagy hogy most kezdődőtt volna ez a hibás volnal. Mert egyikünk családjámban sem volt semmilyen betegség...
KatkaManó
2015-03-25 06:12:46

Kardvirág, köszi tényleg, de tuti hogy hiányzik a nagy vénàja a tüdő felé mert véráramlást sem látnak neki... Amit nem tudnak megmondani hogy a tüdőben lévő összeshajszálér ott van ahol lennie kell... A több műtét azért kellene mert egy billentyűt ültetnének be neki amit rendszeresen cserélni kellene ahogy nő mert a billentyű nem nő a gyerekkel együtt. Egy szívsebésszel is konzultáltunk és nagyon teljeskörűen tájékoztatott minket!
Én lennék a legboldogabb ha nem így lenne....
Katicabogár5
2015-03-24 22:07:10

Katkamanó 17 hetes volt már a kicsi lány. Tényleg nehéz a döntés de tudtuk jól hogy szellemi és testi fogyatékosként nem lett volna neki jó és nem is élt volna sokáig. Nem magunkat néztük hanem őt. Még most is fáj de már a kisfiamra koncentrálunk. Sose feledjük el és mindig velünk marad a szívünkben
kardvirag
2015-03-24 21:47:25

Katkamanó, ezek a genetikai uh-k hány százalékosra biztosak? Most már nem tudom pontosan megmondani, hogy mi miatt mondta a doki egyik rokonomnak, h el kell vetetni a babat mert beteg lesz, de nem tette, es egeszseges kislany lett, már iskolás. Na de lehet én vagyok lemaradott vagy nálunk azért ennyire nem menő a genetikai uh, ismerőseim körében,akik babát várnak nem hallottam erről. Pl.a magzatvedo vitaminokat se nagyon ajánlják a dokik nálunk felé, nem tudom miért. (Erdélyben)
KatkaManó
2015-03-24 19:49:59

Köszi Lányok nagyon jól esik az együttérzésetek!
Katicabogár emlékszem a történetedre de hány hetes is volt a baba?

Életről kell dönteni ez igaz. De legalább 4 műtét várna rá és nem biztos hogy tudna teljes életet élni. Nagyon sok mindenen múlik ami csak a születésekor derülne ki.
Tényleg nehéz el se hiszem hogy ez történik...
kardvirag
2015-03-24 19:30:20

Katkamano sok erot, kitartast nektek!!! Bizony nagyon nehez donteni ilyen helyzetben...hisz egy Eletrol kell donteni.
Katicabogár5
2015-03-24 18:48:06

Katkamanó nagyon sajnálom amin átmentek. :(
Sajnos tudom milyen amikor mész az ultrahangra és közlik a rossz hírt. Sajnos egyszer ezen mi is átestünk. Remélem azért ti jobban jártok mint mi mert mi nem tarthattuk meg a babát annyira beteg volt. :(
Anitacool
2015-03-24 14:28:34

Sok erőt kívánok nektek ebben a nehéz időszakban. Borzasztó igazságtalanság.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!