Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: babások :-)

Ebben a beszélgetésben 2022 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Bogi12
2015-04-02 10:25:01

Fog enyhülni, de egyet ne felejts! Most annyira a terhességre és a babára koncentrálsz (állandóan figyeled Magad), hogy könnyen lehet, más esetben fel sem tűnne ez az érzés! Az ember ilyenkor hajlamos mindent felnagyítani akaratán kívül!
Próbálj meg másra koncentrálni! :o)
fszonja
2015-04-02 10:12:14

köszönöm Bogi!
ijesztő rendesen. egész nap érzem, egyedül éjszaka nem. fog enyhülni? :)
közben telefonon hívtam a dokit, azt mondta, ha nincs vérzés, akkor "lehet" normális.
Bogi12
2015-04-02 10:06:43

fszonja:
Teljesen normális!
Nekem jó pár hétig volt pl. mindjárt megjön érzésem, paráztam is miatta rendesen, de szerencsére feleslegesnek bizonyult. :o)
fszonja
2015-04-02 10:03:51

Sziasztok,
új vagyok itt, lenne egy kérdésem, hátha tud valaki segíteni. mennyire normális a feszítő, enyhén fájó alhas? 6. héten vagyok, magnéziumot szedek. nem kell külön fájdalomcsillapító, de kellemetlen. uh-on voltam 4+5, akkor pici petezsák volt látható, 2 hét múlva kell mennem újabb uh-ra.

Köszi, ha valaki tud segíteni.
Katicabogár5
2015-03-31 10:50:38

Katkamanó nagyon sajnálom ami történt. Sajnos tudom milyen és át is érzem a fájdalmadad. Nem lesz egyszerű de támogassátok egymást a férjeddel. Mindenképp keress fel egy szakembert, nekem sokat segített.
Hidd el majd az élet kárpótol előbb vagy utóbb. Minket is kárpótolt egy gyönyörű kisfiúval :)
jniki82
2015-03-30 12:10:59

KatkaManó,

Okosat nem tudok mondani, nagyon sajnálom!Veled érzek, kitartás! :(((((
Anitacool
2015-03-29 12:18:40

KatkaManó nem tudom, mit tudnék mondani, ami vígasztal. Szerintem ilyenkor semmit. :-(
Sok erőt és kitartást kívánok, és bízom benne, hogy hamar helyrejöttök lelkileg, hogy ezt felülírhassa a következő komplikációmentes várandósság. Tudom, hogy a fájdalom addig nem enyhül, míg a kezedben nem tartod azt a kis Csodát, aki teljessé teszi a családotokat majd. Ehhez kívánok kitartást! És ha majd úgy érzed, csatlakozz hozzánk vissza!
Bogi12
2015-03-29 11:49:11

KatkaManó, sok erőt és kitartást!
És őszintén kívánom, hogy minél gyorsabban teljesüljön a Te álmod is!
Moha13
2015-03-29 11:26:57

KatkaManó
:(:(:(...annyira sajnálom...

kardvirag
2015-03-29 11:12:39

Köszi szépen KatkaManó! Nagyon sajnálom, sok erőt neked! Puszillak!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!