Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 135 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
capri
2013-07-02 21:01:55
 
Sziasztok!
Bocsi, hogy nem írtam, csak ma vettem észre, hogy van új hozzászólás. Én hétfőn új ciklust kezdtem, egész nap nagyon fájt a hasam (nekem nem szokott). Lehet, hogy a méhpempő tényleg vastagította a méhnyálkahártyát? :-)
Ha minden jól megy, csütörtökön megyek vérvételre.
Sweety, neked tényleg olyan soká lesz ovud, ahogy a görbe mutatja?
Csillka, nálad mi újság? Megjött azóta? Láttam írtad, hogy most nem mérsz egy ideig.
sweety44
2013-06-27 23:20:56
 
Sziasztok csajok, köszönöm jól vagyok, csak most nagyon összejött minden és ide-oda futkosok mint egy pingponglabda :-) A pempő előtt femibiont szedtem, de most a pempő elkezdése óta folsavra váltottam, napi kettőt veszek be belőle . Mától pedig úgydöntöttem esténként beveszek még egy 1000-es c vitamint is mert elég gyenge lábakon áll az immunrendszerem sajna :-( Én nem vettem észre, hogy nagyon éhes lennék a pempő lenyelése után, én is negyedhétkor eszem és csak 8-9 óra körül szoktam reggelizni bent a munkahelyemen :-)

Szerintem szépek a görtéitek, csak mostmár maradjon szépen fent a hőtök és esetleg még egy picit fújjuk felfelé pár tizedet és akkor nem lesz itt baj :-)

Jó éjt, szép hétvégét nektek, én elutazom szüleimhez, Anyum 55, Apum pedig 60 éves és ezt ünnepeljük :-)

Vigyázzatok magatokra és amikor tudok bekukkantok, hogy hogyan álltok, ja azért szúrok görbit, de én még csak a 8-ik cn-on vagyok...

jó éjt, szép álmokat Csillka és Capri :-)
csillka
2013-06-27 13:29:18
 
Nekem 1 perc után csipog. Most teszteltem, és tovább hagyva 0,2 tizeddel magasabb lett az eredmény. De jó is volna reggel is 37,2 fokot mérni :D
Én folsavat szedek már a tél óta. És ebben a hónapban pedig úgy csinálom, hogy egyik nap Femibiont, másik nap folsavat szedek.
capri
2013-06-27 13:15:55
 
Én Matruelle-t szedek. Ez lágyzselatin-kapszula, és azt hittem, majd könnyebb lesz lenyelni. De így is hatalmas...
Higanyos hőmérőt azt hiszem, már nem lehet kapni, de hagyományosat (nem digitálisat) igen. Én a 2. csipogásig mérem (kb. 2 perc), szerintem a lényeg látszik, de nem beszéllek le az 5 percig mérésről! Nem osztod meg a görbéd? Tüszőrepedés látszik rajta?
csillka
2013-06-27 13:01:43
 
Azonos időben reggel, nyelv alatt mérem digitális hőmérővel. A ciklus elején vettem. Olyat is olvastam van akinek nem válik be a digitális mérő. Nem tudom még higanyosat lehet-e kapni. Azt is olvastam, h tovább kell mérni, nem a jelző hangig, és kipróbáltam, valóban többet mutat ha tovább hagyom. De csak az új ciklus elején csinálom másképpen.
Te milyen vitamint szedsz?
capri
2013-06-27 11:58:35
 
Csillka, hogyan, hol, mikor, milyen hőmérővel mérsz? Nem lehet, hogy merül az elem a hőmérődben (ha digitális)?
Én ilyen erős éhséget nem vettem észre. Szerencsére. :-) Negyed 7 körül eszem a méhpempőt, utána majdnem egy órát úton vagyok, és csak 8 körül szoktam reggelizni. A terhesvitamint meg este veszem be, akkor talán már nincs idő rá, hogy megéhezzek tőle.
csillka
2013-06-27 11:33:50
 
capri

sajnos a görbém nagyon hullámzik, és nagyon nagyon alacsonyan van a hőm. A hibajelzésnél a napokban rákérdezett vki arra, hogy a beírt adatokat miért módosítja a program. Amire az volt a válasz, hogy a kiugró értékeket mérési hibának veszi.
Nem tudom már mit is gondoljak.
Szeptemberig még várunk, megyünk nyaralni és pihenni, és hátha az segít! És addig is teázni fogok és más ötletem nincsen :(

Annyit tapasztaltam, hogy miután beveszem alig bírom kivárni a fél órát, nagyon éhes leszek :)A Femibiont is szedem, azt mondják az is étvágyat csinál egyeseknek. De ha éhség jön rám iszok egy nagy bögre teát és az lenyugtat!
Te mit tapasztalsz?
capri
2013-06-27 09:40:51
 
Csillka, és Te hogy állsz? A másik topikban sem tetted be a görbéd.
Én tegnap elaludtam, így nem volt időm a méhpempőre, amúgy szedem minden nap. Valaki érez valamit?
csillka
2013-06-27 09:31:26
 
sweety44

Mi hír veled? Hogy haladsz a pempővel?
capri
2013-06-21 09:38:29
 
Ja, már emlékszem, tegnap elemezgettük is a görbédet a másik topikban. Bocsi, néha kicsit összefolynak a nevek. :-)
Akkor beágyazódásnak még valószínűleg kicsit korai lenne a szurkálás. De szerintem felesleges ezen agyalnunk, várnunk kell türelemmel, mást úgysem tehetünk...
Méhpempő: én nem gondolom, hogy amiatt vannak ezek a (nekem legalábbis) megmagyarázhatatlan dolgok.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!