Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 135 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
sweety44
2013-06-10 16:42:44
 
Sziasztok :-)

Vivien szurkolok Neked nagyon, remélem hamarosan babásodsz majd. Fő a pozitív hozzáállás :-)

Én viszont most a legcsunyább görbimet élem át, amikorra az ovut írta akkor nem is voltunk együtt a párommal, mert a háziorvos antibiotikumot írt fel nekem és azt mondta addig semmi kex. :-(

Holnap veszem be az utolsó antibiotikumot és szerdán indul a méhpempőevés. Én úgy tudom, hogy 28 napig kell szedni és utána 28 nap szünet. Te nem tartottál szünetet? -vagy 2 hónap után tartasz majd szünetet???
Még nem kóstoltam, szerdán jön a meglepi,hogy ténylegesen is milyen az íze. Különben azt tudom, hogy előtte fél órával és utána fél órával sem lehet semmit enni,inni, csak esetleg vizet inni. A kérdésem az, hogy ezealatt az idő akkor ugye fogat mosni sem szabad kb. 1 óráig ugye?

Csatolom a görbimet, senkinek nem kívánok ilyet..

További szép napot :-)
Vivien1024
2013-06-09 21:40:15
 
Sziasztok! Mi màr több,mint 1,5 éve próbàlkozunk a párommal.1 hónapja eszem a méhpempőt pont most fogyott el. Ez a hónap volt az első clostys hónapom is. És eddig a legszebb görbém! Minden vágyunk màr ez a kis csöppség! Igaz,hogy borzalmas az ìze (de azt mondjàk ha finom akkor kamu) de bàrmire képes vagyok érte! És úgy érzem nincs veszíteni valóm!
sweety44
2013-06-08 22:54:19
 
sziasztok, én is csatlakoznék hozzátok, 1 éve és 2 hónapja próbálkozunk és eddig viszonylag szépek voltak a görbéim, de a mostani elég durva. Az 50-ik napon tartok úgy, hogy nem volt ovu, a hőm nem nagyon emelkedett meg, úgy mint az előző ciklusokban. Már 8 hónapja mérem a hőm, néha beleunok, akkor pár napig nem mérem, aztán megint visszatérek hozzá :-)
Voltam átjárhatóságin, ott azt mondták minden rendben és most járunk a Budai meddőségi központba, épp az elején tartunk, a kivizsgálásoknál és júli 12-én lesz a kiértékelés...és az még elég messze van.
Mivel minden estére nagyon felpuffad a hasam már egy hónapja kb. most a héten elmentem az óbudai rendelőintézetbe ahol a főorvos nézett meg, azt mondta minden rendben, habár látott ott valamit amire nemtudja megmondani, hogy mi az. A papírra melyet tőle kaptam azt írta, hogy "jobb ovarium: 38x23 mm benne 21x17 mm symplex cysta látható. Fura, hogy nekem nem merte kijelenteni, hogy ott egy cisztát lát és azt mondta, hogy várjak a mensire akár a kiértékelésig is ...
Közben már szörnyen megy az agyamra, hogy a téli hónapokban az influenza oltás ellenére is minden hónapban betegeskedtem és most is köhögök. Az elmúlt egy évben kikerültem az antibiotikumok szedését, de most bevállaltam, egy próbát megér. Keddig szedem és közben megrendeltem a méhpempőt, mert sok szépet olvastam róla és szerdán indul a méhpempő kúra, 28 nap, aztán 28 nap szünet. Immunerősítés céljából is jó és helyrehozza a szervezetben azokat a dolgokat amelyek nem működnek tökéletesen.. Még nem kóstoltam, de szerdán belecsapunk a lecsóba és remélem előszöris mensit csinál nekem és utána jöhet a babóca, bizakodó vagyok, próbálom pozitívan szemlélni a dolgokat, de azért még a kiértékelés előtt kb. 2 hét múlva beugrok egy uh-ra az óbudai rendelőintézetbe, hogy nézzük meg minden rendben van e odabenn :-)
Bocsi csajok, kicsit szófosásom van amint látom :-)
Kívánom mindenkinek a minél korábbi babásodást, de különben a baba akkor jön amikor itt az ideje és ő is jönni akar...
Szép álmokat... :-)
hannalili
2013-05-25 11:55:09
 
Én a minap voltam a dokimnál(azt hittem korai vetélés, mert olyan fájdalmaim voltak) erre kiderült, hogy nem is volt peteérésem....
a lényeg a lényeg ott vártam és találkoztam egy 8és feledik hónapban járó kismamával és beszélgetni kezdtünk.
ő több mint 1 évig nem esett teherbe.. mikor kivizsgáltatta magát, kiderült, hogy a méhe egy 10 éves kislány méhéhez hasonlít.. kicsi fejletlen.. elkezdte szedni a méhpempőt napi 2 a kicsi adagoló kanállal. fél év után a vizsgálatok azt mutatták , hogy a méhe a duplája és a méhfal is megvastagodott... nem sokkal később teherbe is esett...
ezek után én is rendelem a méhpempőt:D
utána olvastam több helyen tényleg rengeteg jótékony hatása van...
Én még próba nélkül(mert még csak 2 napja rendeltem meg) is merem ajánlani!
Moha13
2013-04-02 09:43:12
 
Sziasztok!

Ma vagyok a ciklusom 3. napján...most valahogy gyorsabban megy az idő, mint az előzőnél... :)
Képzeljétek, olvasgattam ezekről a dolgokról és egy gyakorikérdések.hu-s kérdésnél találtam ezt az infót:

"egy utolsó kapaszkodó: www.yamamoto.hu
Ők "csinálnak" babát is, tartós akupunktúrával. Sokaknak segítettek, köztük barátnőmnek is, akik másfél évig próbálkoztak, meg volt beültetése is, azt hiszem kettő, és egyik sem maradt meg. Aztán elmentek ide és a második alkalom után megfogant a babájuk."

Fogalmam sincs, mi ez, de gondoltam, megosztom itt, hátha valakit érdekel. :)
Moha13
2013-03-27 23:21:46
 
Tundie

Mézbe keverve. :)
Én úgy ettem.
Agria
2013-03-27 22:44:50
 
Én fagyasztott formában vettem és úgy is tárolom, úgy állítólag tovább megmaradnak hatóanyagai, lassabban bomlik le. Így fagyasztva nem annyira rossz az íze, mint amikor kiolvad.
Vagy mézbe szokták még keverni.
Tundie
2013-03-27 15:56:31
 
Kedves Lányok!

Megvettema méhpempőt. Iszonyatos rossz az íze. Tudom az ügy érdekében szedni kell, de van valakinek valami tippe, hogy lehet ezt elviselni?
Hajnalk
2013-03-23 08:05:31
 
Mai nap elkezdtem szedni a méhpempőt!!!
zsofii
2013-03-21 18:46:55
 
Sziasztok! Mit gondoltok, kb. meddig kell szedni a mehpempot, ill. hanyszor kell ismetelni a kurat, hogy elerjuk a vart hatast? :)
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!