Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 135 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anette1985
2017-06-23 09:04:51
 
Köszi Andi! Sokaktól olvastam, hogy a méhpempő szedését követő hónapban sikerült a baba. :) Ebben reménykedem én is. Mi március óta (4 hónapja) próbálkozunk csak, és gondoltam ezzel felgyorsítom a folyamatot, hátha nálunk is beválik ;) Párom nem hajlandó szedni, ő úgy van vele, hogy ha jönni akar a baba, akkor jönni is fog. Én azért teszek egy próbát, és egyébként is a szervezetemnek nem árt egy kis tuning. :D
Viszont nagyon szenvedősen szedem ezt a méhpempőt. :( Folyamatosan hányingerem van tőle, és az sem segít, hogy ha vmi "idegen" van a számban én folyton öklendezek és hát a pempőnél is ez van sajnos. Alig tudom a számban tartani 1-2 percig, utána muszáj lenyelnem és leöblítenem vízzel. Remélem azért így is hat vmit.
Andi198729
2017-06-22 09:46:48
 
Szia Anette. Én szívesen megosztom veled a pozitív tapasztalatomat, mi a férjemmel szeptembertől próbálkoztunk a babával, és akkor nem jött össze, decemberben elkezdtem szedni a méhpempőt, tiszta méhpempőt vettem, bio boltban, és úgy alkalmaztam, hogy amikor megvolt a mensi akkor nem szedtem, hanem amikor elmúlt akkor kezdtem szedni reggel éhgyomorra, valamint este vacsora után. Az volt az első hónap, mikor alkalmaztam, és az eredmény: pozitív terhességi teszt januárban, és most már 26 hetes terhes vagyok. Én biztos vagyok benne, hogy a méhpempő segített, mert érdekes előtte nem sikerült teherbe esnem, csak abban a hónapban amikor alkalmaztam, és elegendő volt egyszer együttlennünk, és összejött a baba :) A méhpempőt a pozitív terhességi teszt után is szedtem, mert erősíti a méhnyálkahártyát. Én csak ajánlani tudom, amikro tervezzük a 2. babát, akkor is szedni fogom. :) Ti mióta próbálkoztok? Sok sikert kívánok nektek, és bízz a méhpempőben, az segíteni fog, mert tényleg egy csodaszer :)
Anette1985
2017-06-22 09:28:36
 
Sziasztok! Van itt mostanában vki, aki most kezdett el méhpempőt szedni? Olvastam, hogy milyen jó szer, és én is elkezdtem szedni ma. Tapasztalatokra lennék kíváncsi... :D
Zonett
2014-10-27 15:30:19
 
Lányok, holnap megyek 3.napi vérvételre, kíváncsi vagyok majd az eredményekre, és ennek függvényében tervezem, hogy ha jó eredményeket kapok, akkor elkezdem enni a méhpempőt.
indhra
2014-10-06 15:29:37
 
Ja, Zonett, a kérdésedre válaszolva:
nekem nem kavart be a ciklusomba, nem lett sem rövidebb - sem hosszabb tőle, ilyen szempontból semmi negatívat nem tudok mondani.
A barnázásra nagyon jó a Mastodynon, én is tiszta szívből tudom ajánlani. Sajnos azt mostanában ritkán és egyáltalán nem rendszeresen szedem, pedig mivel barátcserjéből van, nagyon jó hatással van a női szervekre, és amikor rendszeresen szedtem, akkor például én sosem barnáztam, ami egyébként sajnos jellemző rám...
indhra
2014-10-06 15:11:57
 
Zonett, én már egy éve szedem kisebb - nagyobb megszakításokkal.
Biztosan nagyon hasznos a szervezetnek, mert sokféle vitamin és nyomelem van benne, de ahhoz képest, hogy rengeteg fórumon azzal szembesülök, hogy 1-2 kúra után mennyi mindenkinek babát hozott (legalábbis így vagy úgy segített valamit), ahhoz képest én az elmúlt 1 évben nem sok változást tapasztaltam. Pedig elvileg mi fizikailag mindketten rendben vagyunk...

Most módosítottam az adagoláson annyit, hogy ez a második ciklus amikor megszakítás nélkül szedem folyamatosan.
Háááát, szóval nem tudom... :)
Egy - másfél hét múlva kiderül :)

Ha most sem jön össze, irány a Kaáli.
Nikdia
2014-10-06 15:07:03
 
Zonett, mindeképpen menj el teljes hormon vizsgálatra, az nem árt.Picit lassabban vannak meg az eredmények, mint a normál vérképnél, de megéri kivárni. :) Nálam is így derült ki, hogy alacsony volt a progeszteron szintem..előtte meg picit magas volt a prolaktinom, de azt helyretette a Mastodynon csepp. Az alacsony progeszteron szintre meg E-vitamint és méhpempőt javasolt a doki.
Zonett
2014-10-06 14:44:33
 
Nem mertem elkezdeni szedni még a méhpempőt, mert 1-2 fórumban belefutottam egy olyanba, hogy pl. aki ösztrogéndominanciában szenved nem ajánlatos szedni. Nem tudom mennyi valóságalapja van a dolognak. Mindenesetre mindenképpen szeretnék egy alap hormonvizsgálatot kérni a dokimtól, hogy megnézzük hogy is állok pluszban kikérni a véleményét róla stb, és meglátjuk. Köztetek aki szedi milyen tapasztalatok vannak? Esetleg ciklus kitolás, barnázás, orvos vélemény ha van.
Zonett
2014-09-08 10:49:20
 
Sziasztok Lányok! Köszönöm a linkeket, már rendeltem is. Remélem segít majd. :)
poisonivy
2014-09-04 19:20:30
 
Gramm, elírtam.
 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!