Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!


A kiválasztott beszélgetés: A méhpempő

Ebben a beszélgetésben 135 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
cervareka
2018-12-30 07:45:24
 
Szia !
Örülök,hogy összejött, gratulálok a két kicsihez, remélem ismét sikerrel jártok!!! Igen ,már megvettem én is a méhpempőt, januártól tervezem elkezdeni ezt a 28 napos/egy havi kúrát. Nekem sajnos az elmúlt 4 hónapon belül kettőből kettő baba elment , még az első 5-7 hétben... Januártól megyek teljes kivizsgálásra is persze, de úgy gondolom ,hogy a méhpempő nem árthat! Rengeteg jót olvastam róla. Amiket említettél gyógyszerek/vitaminok orvos ajánlotta?

Köszönöm,hogy írtál! :)
sweety44
2018-12-30 00:30:44
 
Szia! Én nagyon régen ettem a méhpempőt, kb 6 éve és arra emlékszem hogy nagyon undorító íze volt. Mi végső elkeseredésünkben próbálkoztunk vele és utána jött az első lombik program ami sikerült és most 4,5 éves a kislányom. Utána mielőtt jött volna a kisfiam én Ovant kapszulát szedte., férjem pedig Ferulant-ot és ez helyretette úgy a szervezeteinket, hogy a második próbâlkozós hónapban jött a kistesó. Most tervezzük a harmadik babát, de ő valahogy nem akar jönni
cervareka
2018-12-29 21:45:13
 
Sziasztok!
Van még esetleg itt valaki, ahogyan látom regebbiek a hozzászólások.. Érdemelnének a tapasztalatok.
Előre is köszönöm.
Andi198729
2017-06-30 12:27:29
 
Anette kitartást, és jobbulást. Valószínű hogy a méhpempő méregtelenítő hatása, és reméljük nem tart sokáig, és folyamatosan tudod majd szedni. Jól teszed, hogy nem stresszelsz rá, könnyebben összejön, ha nincs a görcsösen akarás, saját tapasztalat, én is 5 hónapig görcsöltem rá, és nem sikerült, amikor lazítottam, lesz ami lesz alapon, akkor jött össze :) Kívánom, hogy összejöjjön minél hamarabb :)
Anette1985
2017-06-29 16:21:01
 
Köszi Andi! Biztos vagyok benne, hogy a méhpempő mellékhatása, a méregtelenítés miatt vagyok/voltam rosszul. Bár mára már enyhült, meg tudtam enni egy egész zsemlét reggelire (ez nagy szó)! :) Viszont ma, amikor be akartam venni a méhpempőt, közvetlenül utána sikerült is kihánynom, úgyhogy szerintem a gyomrom jól kiürült az elmúlt napokban és nem vette már be. :( Remélem holnap nem vele baj, mert nem szeretném abbahagyni.
A babára nem vagyok rástresszelve, majd jön, ha szeretne :D Most inkább a szervezetem felfrissítése a cél a pempővel, mert kicsit le vagyok amortizálva. Persze annak csak örülünk, ha a baba is összejön... :D
Andi198729
2017-06-28 11:47:01
 
Anette, a tünetek még nagyon koraiak lennének ha baba lenne a dologban.Tudom, én is tapasztaltam ezt a szeptemberi cikulsnál, hogy ha az ember már annyira vágyik babára, olyan tüneteket produkál, és hajlamos bebeszélni magának. Ez valószínű a betegség, vagy ha nagyon nem bírod a méhpempő ízét, akkor az válthatta ki. Majd később kiderül ha baba van, ha késik a menzesz, esetleg érzel mellfeszülést, akkor tesztelhetsz. Drukkolok nagyon, hogy valóban baba legyen :)
Anette1985
2017-06-28 10:32:33
 
Sziasztok! Kb. 1 hete kezdtem el szedni a méhpempőt. (4 napja jól megfáztam és torokgyulladásom is van.) Most már két napja folyamatosan émelygek, alig bírok enni, este és reggel is hánytam. A ciklusomnak a 20. napján járok jelenleg. Jól gondolom, hogy mindez inkább a méhpempő hatása, és nem baba van a dologban, ugye? Járt már más is így?
Andi198729
2017-06-25 17:37:14
 
Akármilyen rossz is az íze, a hatás miatt muszáj tisztán szedni, és nem kell lenyelni, hanem nyelv alá tenni az adagolókanállal, és megvárni míg felszívódik. Akkor van hatása. Drukkolok Anette, hogy nektek is sikerüljön a baba :)
Anette1985
2017-06-24 07:31:32
 
Jucus! Gratulálok! :) Ma már mézzel nyeltem le, remélem én is megszokom majd az ízét idővel. Nekem a ciklusommal nincs baj, inkább immunerősítés gyanánt szedem, meg mert szellemileg és fizikailag is felfrissít.
Jucus78
2017-06-23 21:59:13
 
Szia Anette!

Próbáld meg egy kis kanál mézzel együtt bevenni. Érdekes, először nekem is furi íze volt, de mostanra már megszoktam, nincs vele bajom. Ja én kb decemberben kezdtem el szedni és a ciklusomon megfigyeltem pozitiv változásokat, pl hogy nem barnáztam már a mensi előtt, hanem egyből jött a piroska, le is rövidült és szép szabályos 14 napos luteális fázisok lettek.
Ja és végre babát várok, igaz még alig 5 hetes, de eddig minden ok volt az első UH-on.Én biztos vagyok benne, hogy nekem a méhpempő sokat segített. Serkenti az agyalapi mirigyet, ott segít ahol kell, szedem még mindig, azt írják, hogy terhesség elején is jó, segíti a progeszteron termelődését.

 
Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.
 
Lájkolj minket!