Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm a rám szánt idődet!!Meglepődtem az általad készitett (nincs hosszú i a billentyűzeten) görbétől annyira szééééép!!
Sajna nem tudom viszonyitani...első hőmérőzős hónapom,pech!
Kezd nagyon izgalmas lenni,holnap tuti tesztelek!
Nyuszifül
2013-03-14 12:29:46
Uhhh Ezt a sok szimpatikus görbét! Szerintem itt babák lesznek! de aztán nem eltűnni, továbbra is kommentálni mi történik :)) Én április 2.-án megyek egy másik nő dokihoz, ő már remélem látott ilyen különlegességet mint én :D
Krisztina, Valaki, Nagyon szép görbétek van :))
10 napja mérsz 36,7 körüli értékeket, ha nekem 2 tizeseznél már rég feltűnt volna hogy vonalzó a görbéd és ma feljebb ment! Mint az enyém!
valaki1985
2013-03-14 12:05:14
krisztina84
IGazából ha a nem 36.65 és 36,75öt adnál meg akkor vonalzó lenne a hőd! 36.7-tel ami viszont nagyon jó! Tekintve hogy ha jól láttam akkor ma felment 36.8a
Folyadékmegvonás? Hűha, én törpe vízmű vagyok, csak iszom és iszom..mennyi kihívás..:)
Én is addig dajkálom a gyönyörű unokahugom, míg le nem fénymásoljuk..:DDD
valaki1985
2013-03-14 11:44:40
krisztina84ű
2 tizesessel mérsz?
krisztina84
2013-03-14 11:43:14
Valaki 1985,
Bárcsak igazad lenne.Én lennék a legboldogabb nő a világon! :-)
Köszönöm a rám szánt idődet!!Meglepődtem az általad készitett (nincs hosszú i a billentyűzeten) görbétől annyira szééééép!!
Sajna nem tudom viszonyitani...első hőmérőzős hónapom,pech!
Kezd nagyon izgalmas lenni,holnap tuti tesztelek!