Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tundie
2013-03-15 21:18:28

Adry03!

Én is másodikára gondolnék, bár nem vagyok szakértő, egyébként minden a ciklus végére derül ki. (még a terhesség is) :)
Szuszi
2013-03-15 20:41:50

Moha elméletileg az ovu teszt, a nőgyógyász és a megérzésem szerint is tegnap vagy ma volt az ovum, csak a hőm még nem ugrott meg annyira, hogy át tegye a rendszer. Nagyon kíváncsi vagyok mi lesz ebből. PCO-s vagyok, szóval elméletileg nehezebb lesz teherbe esni a hormonproblémák miatt. Nyuszifül én szívesen adok neked kicsit az étvágyamból...imádok enni! De ha véletlenül nincs étvágyam, akkor eszem egy kis rágcsit (ropi,mogyoró,keksz)...evés közben jön meg az étvágy !!!
Adry03
2013-03-15 20:24:18

Tundie A másikon másodikára tette.
Nyuszifül
2013-03-15 19:58:46

Moha ! Köszönöm a tanácsot! Én a 165 cm-hez vagyok 48 és 50 kg között ingadozok. De grépfruitlét szoktam inni de az csak az emésztésemet segíti.. De a cékla és répalét kipróbálom! Holnap veszünk is. :)
Nyuszifül
2013-03-15 19:53:04

Kinek mi a taktikája? Mi megpróbálunk 2 naponta együttlenni,azt olvastam,hogy az jó. Viszont sajnos a jövőhéten kiesik pár nap,mert angliába utazunk. ott nem nagyon lesz alkalmunk ezen dolgozni :(
Tundie
2013-03-15 19:51:45

Adry03!

A görbédben én csak azt nem értem, hogy miért oda tette az ovut, mikor előtte 2 nappal volt egy hasonló kiugrás. A másik oldal is odatette?
Moha13
2013-03-15 19:48:51

Nyuszifül
Hát, ezt nem tudom, mert én folyton eszem, naponta többször is, ennek ellenére csak 51 kg vagyok a 160 centimhez. Szerintem megpróbálhatnál zöldségleveket inni...cékla, sárgarépa, paradicsomlé, vegyes zöldséglé...szerintem ezek lehetnek étvágycsinálók. Én most vettem épp a spárban bio cékla és sárgarépalét, nagyon fincsi. Azért is jók, mert ha nem eszel normálisan, legalább a napi vitamin és ásványianyag meglesz, mert pl. a cékla-, sárgarépalé nagyon gazda ezekben. Próbáld ki...:)
Nyuszifül
2013-03-15 19:45:51

Szuszi üdv a csapatban :) az én görbém ilyen :
Nyuszifül
2013-03-15 19:43:55

Moha :) az én görbém még nagyon friss .. Egy fokkal lejjebb ment . Viszont lenne egy kérdésem! Én nagyon nem vagyok nagy étkű! Van úgy,hogy elvagyok egy nap egy zsemlével. Most egy párhete,igyekszem normálisan étkezni. De mit csínáljak,már két napja nem vagyok éhes! Hányingerem is van,csak azért eszem, mert muszáj! Hogy csináljak étvágyat?
Moha13
2013-03-15 19:43:38

Szuszi
Görbém:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!