Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Képzeljétek én is 27 vagyok (igaz már van egy csodás lányom)
Amúgy! tök mindegy milyen a görbe pé előtt, a lényeg a pé után van! Az enyém is cikk-cakkos pé előtt és itt a ma 6 hetes pocaklakó!
Szuszi a tiéd nagyon szépen alakul! Csak így tovább! :D
Nyuszifül
2013-03-16 08:29:05
Az az igazság, hogy ilyen a görbém, mert az első kettőt, nem jól mértem.. így kijavítottam. vagy is kivettem. de érdekes, hogy megfigyeltem mindenki görbéjét, és az enyém mindenkinél magasabb hőt mérek eddig.. 36,8 ;36,7; 36,7 nagyon kíváncsi vagyok hogy alakul!Némelyikőtöknek olyan szabályos! Valakinek, meg tök össze- vissza van :)) én még csak most jöttem rá, hogy működik, de nagyon okos :)
Nyuszifül
2013-03-16 08:12:36
Moha lehet! :) nem tudom mi lesz. A tied jó cikk-cakk-os :)
Szuszi
2013-03-16 08:12:34
Jó reggelt lányok!
Moha nézd átrakta az ovumat, ahogy sejtettem!
Moha13
2013-03-16 07:59:48
ÉN ma ilyen vagyok:
Moha13
2013-03-16 07:59:35
Nyuszifül...igen, nagyon érdekesen alakul, szerintem ha még holnap is itt fent marad, át fogja pakolni a rendszer az ovudat oda, ahol ez a nagy ugrás volt...lehet, hogy NEked nem is középidőben van ovud? :)
Nyuszifül
2013-03-16 07:46:36
lemaradt a mai görbém :) hát érdekesen alakul..
Nyuszifül
2013-03-16 07:43:49
Köszönöm a sok tanácsot! :) az a baj,hogy hiába eszek,nem leszek éhes! már ez a harmadik nap,hogy küzdök.. ha eszek hányingerem van,és fáj a gyomrom is,mintha a torkomba lenne a kaja. ma tuti nem eszek! viszon 3l vizet megiszok egy nap .:) szóval az étkezéssel gondjaim lesznek! :( vagy már most van.
maximail
2013-03-16 07:26:42
Sziasztok!
Nyuszifül! Én ugyan fogyni szeretnék 3-4 kilót, de ha olyan időszakaim vannak, hogy nagyon nincs étvágyam, akkor főzős műsorokat szoktam nézni. Pl. a PaprikaTv-t. És ott a sok guszta kaja meghozza az étvágyamat. De mostanában nincs szükségem erre. :-P
Kössünk szerződést! Én eszek, de a tápanyag hozzád megy. :-)
Amúgy ha szedsz vitamint, akkor szerintem nem gond, hogy keveset eszel, ameddig a menzeszed rendben van.
Egyébként ez a hányinger érdekes dolog. Amióta nem szedek fogamzásgátlót, illetve kicsit kevesebb ideje, talán mióta teljesen kitisztult a szervezetemből, azóta nagyon sokszor van hányingerem. Csak én sajnos pont úgy érzem, hogy ha eszem, akkor jobb lesz.
Amúgy egy csomó nagyon kellemetlen dolog van, amióta nem szedem a gyógyszert. Eleinte, mikor abbahagytam, azt mondtam, soha többé nem tömöm magam hormonokkal. De mostanra besokalltam, és alig várom, hogy újra szedhessem.
Adry03
2013-03-15 22:20:22
Tundie: Az még jobb is lenne. Nemsokára kiderül mi lesz. Meglátjuk.
Kicsit visszaolvastam! :D
Képzeljétek én is 27 vagyok (igaz már van egy csodás lányom)
Amúgy! tök mindegy milyen a görbe pé előtt, a lényeg a pé után van! Az enyém is cikk-cakkos pé előtt és itt a ma 6 hetes pocaklakó!
Szuszi a tiéd nagyon szépen alakul! Csak így tovább! :D