Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Csatolsz görbét? Vagy még csak most kezded vezetni?
Egyébként én Neked is ajánlom az ovutesztelést, mint mindenkinek, aki babát tervez, főleg, ha felmerül a gyanúm hogy talán nem is minden hónapban van.
Szerintem nagyon megéri, vaterán tök olcsók a tesztek,(már 50 Ft/db áron is hozzá lehet jutni), és ha egy adott hónapban pozitív, tuti, hogy volt ovud.
Moha13
2013-05-06 21:43:17
ancsika10
Ez klassz! Szorítok Nektek! :):):)
Majd ugye mutogatod a görbédet?:)
Az én görbém ma itt tart:
ancsika10
2013-05-06 21:39:40
Sziasztok Lányok!
Délután megvolt az inszem:)Várakozó álláspontot veszek fel és megpróbálok nem minden pillanatban arra gondolni hogy mi lehet odabent.
Mindenkinek drukkolok és sok türelmet kívánok nektek:)
Moha13
2013-05-06 21:36:03
napsugar24
A 3 mg nagyon sok, úgy tudom, napi 1 mg-nál többet nem ajánlott szedni. A patikában kapható 3 mg-os folsavat vérszegényeknek szokták adni, meg akinek a családjában már előfordult idegcsőzáródási rendellenesség esetleg és így nála fokozottabb az előforulás esélye.
Én napi 800 mikrogrammot (0,8 mg) szedek, a terhesvitaminokban is ennyi szokott lenni, de én csak ezt szedem, mert fölöslegesen nem akarok vitaminokat szedni, de tudom, hogy a folsav olyan, amiből egyszerűen nem lehet elegendőt természetesen bevinni táplálkozással.
plumeria14
2013-05-06 21:27:10
emerlány
neked hamarosan jön az emelkedés, úgyhogy húzzatok bele ;)
Adry03
Nagyon szépen alakul a görbéd.
Fogtunder76,
te már nem is olvasol bennünket? Hogy vagy?
Adry03
2013-05-06 21:08:32
Én is úgy látom, hogy a május jobb hónap lesz. Remélem mindenkinek sikerül.
Részemről még mindig elég fáradékony vagyok, de lehet csak megviseltek az előző hetek eseményei. Viszont már hónapok óta nem voltam ennyire nyugodt. Azt tudni kell, hogy én szinte hiperaktív vagyok. Ma éreztem én is az alhasamat + a petefészkeimet is, de már elmúlt. Nem is tudom... A legjobb lesz, ha nem élem bele magam. Lesz, ami lesz. Már csak pár nap és sokunknak kiderülnek a dolgok.
emerlány
2013-05-06 20:53:19
Íme a mai görbém...
Lányok van itt néhány ígéretes görbe :-)
Drukkolok nagyon :-)
bubuka27
2013-05-06 19:06:47
Sziasztok!
Most csatlakoztam ehhez az oldalhoz,és segítséget szeretnék kérni vagyis véleményeket.Április 12.-én volt a mensim utoljára 10.-én barnáztam pár csepp vér de aztán 12.-én megjött rendesen.Május 2.-án voltam nődokinál aki azt mondta uh után hogy nem volt peteérésem sem kibökött egy cisztát terhességi teszt negatív,és 14,7 mm a méhnyálkahártya vastagságom.Azt mondta ebben a hónapban tuti nem vagyok babás. :( A nődokinál a ciklusom 21.napján voltam kb 30 naposak a menseseim.Viszont a cicim olykor feszül,viszket.és néha olyan érzésem van mint amikor meg akarna jönni de mégis másképp görcsölök szurkál az alhasam.A hőm is magas.Nem tudom már mire véljem ezeket a jeleket mert negatív tesztet nem szeretnék megint látni.Viszont étkezési szokásai is kicsit mintha fura lenne mert van ami jól esik van ami nem meg is enném nem is.
De már lehet csak pszichém játszik velem.Május 10.-én kell kb megjönnie.Mit csináljak szerintetek vagy Ti mit gondoltok erről a helyzetről?Válaszokat előre is köszönöm.
Tundie
2013-05-06 16:01:35
Én Femibiont szedek abban Metafolin van, ami jobban hasznosul, mint a sima folsav - ez van ráírva. Nőgyógyi ezt javasolta + Magnerot tablettát.
Ebben a ciklusban nagyon nagyon nagyon bízom. Lehet túlkombinálom a dolgokat, így most a férjem mondta meg mi, hogy legyen :)
juditbalogh
2013-05-06 15:52:32
Sziasztok!
Egy előző hónapoktól nagyon eltérő grafikonom lett most...szerintetek volt peteérés? Miért ugrál a hő ennyire?:/
Csatolsz görbét? Vagy még csak most kezded vezetni?
Egyébként én Neked is ajánlom az ovutesztelést, mint mindenkinek, aki babát tervez, főleg, ha felmerül a gyanúm hogy talán nem is minden hónapban van.
Szerintem nagyon megéri, vaterán tök olcsók a tesztek,(már 50 Ft/db áron is hozzá lehet jutni), és ha egy adott hónapban pozitív, tuti, hogy volt ovud.