Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt tudni kell az ovutesztekről, hogy nem úgy működnek, mint a terhességi teszt, tehát ha a második csík csak halvány, akkor az még negatív, ugyanis LH hormon mindig jelen van a szervezetünkben, csak a mennyisége változik. Tüszőrepedés előtt van az LH-csúcs, amikor a legnagyobb koncentrációban van jelen (ez repeszti majd meg a tüszőt) és ezt jelzi az ovuteszt, ami akkor pozitív, ha a két csík egyformán erős, vagy a tesztcsík még erősebb is, mint a kontroll-csík (amelyik mindig megjelenik).
Nekem múlt hónapban kicsit be is zavart az ovuteszt, mert két napig teljesen egyforma volt a két csík, így azt hittem, ez már pozitív, aztán harmadik nap délelőttjén a második csík erősebb lett, mint a kontroll, tehát elvileg az volt a pozitív nap. Van akinél mindig csak egyforma erősségű jelzi az LH-csúcsot, úgy tűnik, nálam meg kell várni amíg erősebb lesz a tesztcsík. Viszont olyat is olvastam már, hogy valakinek mindig halványabb maradt a tesztcsík, mint a kontroll, mégis volt ovuja, mert a bab is összejött. Mindenkinek más a szervezete, ki kell tapasztalni. A múlt hónap után most én is okosabb vagyok. :)
Moha13
2013-05-07 07:31:19
Puder
Ha máskor nem szokott előfordulni ilyen, akkor ez szerintem jó jel. Tudod, szokták írni, hogy beágyazódáskor előfordul kis vérzés... lehet, hogy ez volt, mert most pont beágyazódásos időszak van. :)
bubuka27
2013-05-07 07:29:47
Sziasztok.
Sajnos görbét még nem tudok mutatni mert félidő körül kezdtem méricskélni nem ovuláció miatt, hanem kíváncsiságból.De egyre jobban izgat a dolog.Ma reggel is 36.8 volt a hőm.A ciklus 22.napján csináltam egy ovu tesztet ami halványan ugyan de pozitív lett.Én már végképp nem értek semmit.Ha doki nem látott peteérést,akkor hogy lehet pozitív??Még 4 nap van a nem vártig,de tegnap este volt has szurkám meg enyhe görcs azt hittem akkor fog megjönni.Nem állak bennem össze a dolgok.
Puder
2013-05-07 07:16:03
Sziasztok,
Moha13, remélem teljesül az álmod :)
én tegnap éjjel barnáztam egy kicsit. a nem várt előtt 1 héttel. ilyet még soha nem tapasztaltam, és el is szomorodtam. ennek ellenére a hőm nem ment le, de nincs is túl magasan :(
Moha13
2013-05-07 06:36:13
Jó reggelt!
Képzeljétek, azt álmodtam, hogy itt fórumoztam és jött Mopp2 újságolni, hogy pozitívat tesztelt! És mindenki itt örült, meg ámuldozott, hogy vajon miért nem mutatta eddig a teszt...:):):)
Remélem, tényleg így lesz...:)
Én ma itt tartok:
Mirmite
2013-05-06 22:02:23
bubuka27
Megnéznénk a görbédet is ha lehet:)
Mirmite
2013-05-06 22:00:26
Adry03
Te is jól alakulsz:)
Remélem sokunknak szép lesz ez a május!
Mirmite
2013-05-06 21:56:31
ancsika10
Megy a drukk!
Mirmite
2013-05-06 21:55:54
Juditbalogh
Használsz ovutesztet?
A görbéd alapján én több helyre be tudnám tenni az ovudat,ezért jó lenne ha tesztelnél az lenne a tuti.
Akkor biztosan tudnád hogy volt e vagy sem.
Ja, és délután-este kell ovutesztelni. :)