Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nekem volt halvány pozi tesztem is mikor késett több napot és mégis megjött utána!
Kitartás pár nap és kiderül!
Mivel tesztelsz?
Katicabogár5
2013-05-26 19:10:05
Köszönöm Valaki.
Sejtem hogy nem olyan egyszerű hogy helyre álljon de voltam dokinál és peteérés is volt.
Meg szedek barátcserjét is meg iszom a cickafarkfű és palástfű teát.
Előző hónapban is 35 napra jött meg de előtte már több napja pecsételő vérzésem volt. Most meg semmi. Azért írtam hogy nem bízom annyira hogy elsőre sikerült volna ( mert most lehet próbálkozni) De még is reménykedem egy picit. És amikor kedden leesett a hőm akkor azt hittem hogy meg is jön de másik nap felment és azóta is fent van. ja és nem jött meg.
valaki1985
2013-05-26 18:35:57
Katicabogár5
Nekem a vetélés után több hónap kellett hogy visszaálljon a dolog! Volt mikor 41 napra jött meg, volt mikor 23-ra! :S
Sajnos idő kell, hogy helyre álljon!
kata1127
2013-05-26 18:08:31
pecsételés és hőmérséklet esés :(
Ebonique
2013-05-26 17:08:32
köszi:)
plumeria14
2013-05-26 16:44:54
Ebonique
ez szuper…a párom is bekapcsolódott a vitaminszedésbe…e vitaminból 200 mg ajánlott, ezt én is szedem.
Ebonique
2013-05-26 16:22:29
Sziasztok lányok,
jó rég nem írtam, próbálok nem rágörcsölni a babatémára, (kisebb nagyobb sikerrel:P) már nem is mérem a hőmet, de a fórum olvasásról csak nem tudok leszokni:) Elég gyakran olvastalak titeket:)
Mindenkinek grat akinél már megvan a kis pocaklakó:) és a többieknek meg megy a drukk:)
Azt szeretném kérdezni, hogy akinél a párja is szedett vitaminokat, mit szedett? Olvastam, hogy C-vitamin és E-vitamin a fontos, csak, hogy miből mennyit?:) Végre eljutottunk oda is, hogy ő is bekapcsolódik a vitaminszedésbe:D Talán ez meghozza a sikert végre.
Katicabogár5
2013-05-26 16:16:23
Plumeria
Hét elején tesztelek egyet és megírom hogy mi lett.
napsugar24
2013-05-26 16:05:45
Sziasztok!
Én így állok ma, olyan megjön érzésem van-de nem reménykedek
Arika85
2013-05-26 15:13:15
Én is péntekre várom a nemvártat.Nekem így néz ki a görbém.Tegnap munka közben kicsit megsápadtam, hányingerem is volt.Remélem a bébi miatt. Pénteken hasszúrka szerű érzéseim voltak, remélem a beágyazódást éreztem, a 13.napom volt pénteken az együttlét óta.
Nekem volt halvány pozi tesztem is mikor késett több napot és mégis megjött utána!
Kitartás pár nap és kiderül!
Mivel tesztelsz?