Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kbettina
Én 15 napja szedem a méhpempőt a férjemmel:)
Eredményt még nm tudok írni-én is vàrok!
veroni07
2013-07-12 14:40:35
Dzsudzsa
Én ausztriàban élek;itt a gyógyszertàrban kapható.de a neten is biztos lehet rendelni.bàr kívànom mindkettőnknek;hogy NE legyen rá többet szükségünk:)!!!
A hőd bíztató; remélem nekem is visszamegy:)!!!fő a pozitivitàs!!!!
kbettina
2013-07-12 14:35:38
plumeria14 , miota is probalkoztok?bocs elfelejtettem. voltak praktikak amiket probaltal?pl. teák? én total nem tudom elterelni a figyelem, pedig este mindig megfogadom hogy masnaptol lazitok.de nem megy.
plumeria14
2013-07-12 13:43:00
kbettina,
szerintem ez mindenkivel így van...nehéz ezzel nap mint nap szembenézni...nekem tegnap újságolta el a barátnőm, hogy a második babájukat várják...nekünk pedig az első sem jön össze...nagyon elszomorodtam és dühös voltam tegnap emiatt, de hiába kesergek, ettől nem fog változni semmi...nem igazán tudom meddig kell még várnunk, de én hétfőn új munkahelyen kezdek és remélem ez egy kicsit eltereli majd a figyelmemet...
Katicabogár5
2013-07-12 13:41:06
Köszi lányok.
Holnap reggel kell tesztelnem. Dêlutàn meg a doki.
kbettina
2013-07-12 13:27:10
Köszönöm szépen!
Már annyira nehéz ez a tanácstalanság!
Akármerre járok, mindenhol csak megdöbbenve látom hogy az ismerőseim közül hányan várnak babát mostanság!És nálam meg semmi! :(
Szép napot mindenkinek és kitartás!!
plumeria14
2013-07-12 13:24:24
kbettina,
ha szépen vezeted a hődet, akkor a rendszer be fogja neked sötétíteni, így ezzel nem kell foglalkoznod. Ha 2 naponta együtt vagytok, akkor mindegy is hogy mikor volt/van/lesz, mert nem tudtok lemaradni róla :)
kbettina
2013-07-12 13:17:32
Nem használok, mostanság anyagilag vissza kell fogni magam. :(
Figyelem a nyákot, és próbálom megállapítani azt is hogy milyen magasan van a méhnyak és hogy zárt-e.Mondjuk a zárt/nyitottságát nem igen tudom beazonosítani. Két naponta vagyunk együtt, ezt ebben a hónapban alakítottuk igy. De honnan fogom tudni a görbe alapján, hogy volt-e ovum? mit kell néznem valójában?
plumeria14
2013-07-12 13:12:58
kbettina
Használsz ovu tesztet? A rendszer a népességi adatok alapján számolta vissza a ciklusod hosszából az ovu várható időpontját, de az nagy valószínűséggel nem akkor lesz. Az emberek nagy részére ez nem igaz, ezért kell, hogy minden nap mérd a hődet és néhány hónap alapján már látni fogod, hogy neked mikor van az ovud. Nekem általában a 9-11 napokon szokott lenni, vagyis rám abszolút nem igaz a népességi átlag, amely 14 napos luteális fázissal számol, ami nálam általában 17 nap. Ha figyeled a nyákod és ovu tesztet is csinálsz, az sokat segíthet.
kbettina
2013-07-12 13:09:12
Sziasztok!
Baj, hogy a görbém a termékeny napok előtt felfele kezdett ívelni??
Én 15 napja szedem a méhpempőt a férjemmel:)
Eredményt még nm tudok írni-én is vàrok!