Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Új vagyok az oldalon, szeretettel köszöntök minden babásodásra vágyót! :)
Ez lesz az ötödik hónap, hogy próbálkozunk a babyvel. Nagyon szeretnénk már kismanót. Több internetes oldalon nézelődtem, hogy mégis hogyan működik a női test, ciklus...hogyan történik a fogantatás. Előtte majdnem 5 évig szedtem fogamzásgátlót. Természetesen nem görcsölünk rá a projektre, de mégis jobb tudni a jeleket, hogy miért is történnek. Így legalább önmagamat is jobban megismerem. A hőmet mértem már eddig is, főleg a ciklus vége felé, mert nekem iszonyatos görcsöléssel jár a menstruáció, és tudtam, ha leesik 36,1-re vagy akár alá, akkor másnap hajnalban a poklok poklát élem meg. A nőgyógyász még tizenéves koromban írt fel gyógyszert, melyet a megjövetel előtt kellett 3-4 nappal elkezdenem szedni, de a fogamzásgátló mellett enyhültek a panaszaim, szinte el is felejtettem milyen volt ez régen. :) Nah, de az emlékek, a fájdalmak visszatértek. A rendszer a ciklusom közepére tette az ovut, majd jóval előrébb sorolta. A furcsaság ebben a hónapban, hogy szinte nincs is nyákom, folyásom. Nem tudom mi lehet ennek az oka, viszont a középidős fájás, hasszurka igen erősen megjelent.
Csatolom a görbén!
adrienn128
2013-07-26 10:52:38
Mirmite, ez tényleg nagyon szép! Nagyon ígéretes! :)Megy a drukk neked is!
kbettina
2013-07-26 10:51:13
Dia:
Nagyon hajrá!!!
És persze mindenki másnak is.
Én ma már totál bevagyok stresszelve...
Lassan megkezdem az önámítást, pedig nem akarom :(
Dia1984
2013-07-26 10:48:59
Köszönöm adrienn!
Húha Mirmite, ez nagyon szép görbe!!!!!! :)
Mirmite
2013-07-26 10:46:42
Sziasztok Lányok!
Alakulnak a görbék,jól van!!!!!
Plumeria a mostani görbéd nálam a favorit:)
Dia megy a drukk!
Moha Veroni,akcióra fel!
Adry03 alakul a görbéd:)
Capri sajnálom:(
LAdrienn,reméljük ez a hullámvasút eredményt hoz:)
Lujza,várható volt hogy a rendszer egy kicsit alakít:(volt 1 egész fok eltérés is 1 nap alatt a görbédbe.Egyébként hol méred a hődet?
Ez az én hullámvasutam:)
adrienn128
2013-07-26 10:26:42
Sziasztok!
Húha, Dia, látom, célegyenesben vagy :) Megy a drukk!
LAdrienn, nagyon érdekes az e havi görbéd! Viszont ebben a szakaszban sok mindenkinek így ugrál össze - vissza. Lehet, hogy most később lesz ovud!
Veroni, szeirnem is ovus vérzés volt! (Szokott ilyen korán lenni az ovud?)
Moha, nemsokára nálad is kezdődik az akciós időszak :)
Plumiera, tőled még nem láttam ennyire egyenes "görbét" :)
Greete, a telitalálat bíztatóan hangzik! Látom, neked is rövid ciklusaid vannak, mint nekem.
Jniki, neked is megy a drukk!
Adry03: ígéretes a görbéd :)
Én még minden előtt:
Dia1984
2013-07-26 09:31:44
Jó reggelt Lányok!
Plumeria, tegnapra nem vártam, és kicsit elsiettem a tesztelést. Nem rossz a görbéd! :)
KatkaManó, köszönöm a bíztatást! Kedves vagy!
Veroni, szerintem most van ovud, hajár!!! Ovu tesztet nem csináltál?
Capri, nagyon sajnálom! Jó látni/olvasni, hogy az esés ellenére ilyen pozitív vagy! :)
Jniki, elég bíztató a görbéd!
Aki ovu előtt áll, annak mindent bele! :D
Én ma így állok:
Moha13
2013-07-26 09:19:47
LAdrienn
Nahát! teljesen más a két görbe...ez az múltkori teljesen normálisan néz ki szerintem, míg a mostani állandóan ugrál. Érdekes. Lehet, hogy pont ez hozza meg a két csíkot...:)
jniki
Értem. Akkor...kitartást és jó várakozást...:)
jniki82
2013-07-26 09:17:28
Moha 13
4 nap múlva nem várom, de amilyen össze-vissza van mostanában,nem tudompontosan megmondaniNnem tesztelek, mert az első hónapban 4nap késés után jött meg.nem élem bele magam inkább úgy nem csalódom!!!
LAdrienn
2013-07-26 09:14:07
Moha
íme az előző hónap amit én sokkal szebbnek találok, bár ott meg az egyenes nem tetszett :-) mindig elégedetlen vagyok :-)
szebbet és még szebbet szeretnék de főleg kétcsíkos teszttel a végén :-)
Ez lesz az ötödik hónap, hogy próbálkozunk a babyvel. Nagyon szeretnénk már kismanót. Több internetes oldalon nézelődtem, hogy mégis hogyan működik a női test, ciklus...hogyan történik a fogantatás. Előtte majdnem 5 évig szedtem fogamzásgátlót. Természetesen nem görcsölünk rá a projektre, de mégis jobb tudni a jeleket, hogy miért is történnek. Így legalább önmagamat is jobban megismerem. A hőmet mértem már eddig is, főleg a ciklus vége felé, mert nekem iszonyatos görcsöléssel jár a menstruáció, és tudtam, ha leesik 36,1-re vagy akár alá, akkor másnap hajnalban a poklok poklát élem meg. A nőgyógyász még tizenéves koromban írt fel gyógyszert, melyet a megjövetel előtt kellett 3-4 nappal elkezdenem szedni, de a fogamzásgátló mellett enyhültek a panaszaim, szinte el is felejtettem milyen volt ez régen. :) Nah, de az emlékek, a fájdalmak visszatértek. A rendszer a ciklusom közepére tette az ovut, majd jóval előrébb sorolta. A furcsaság ebben a hónapban, hogy szinte nincs is nyákom, folyásom. Nem tudom mi lehet ennek az oka, viszont a középidős fájás, hasszurka igen erősen megjelent.
Csatolom a görbén!