Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Nem akarok vitázni a rendszerrel, de a saját görbéimből kiindulva, szerintem Neked 7-én volt. 8-án már fent volt a hőd, nem tudom, hánykor szoktál mérni, de szinte kizártnak tartom, hogy rögtön felment ennyire...
Bogi12
2014-11-13 12:29:00
Nem tudom, miért pakolgatja máshova. Gondolom, az algoritmusok miatt, de hát, mint tudjuk, nem vagyunk gépek... :D
szevike88
2014-11-13 12:28:20
De most az a baj, hogy eddig a rendszer sötéten jelezte nekem, hogy 7-én volt ovu. Erre most ma átrakta 8-ra, holnap meg majd átrakja, 9-re? Nem értem én ezt. És mi ahhoz képest voltunk együtt amit előre jelzett. 2-tól 6-ig, minden nap. De most már nem tudom hogy jókor volt-e. Én is szoktam érezni ovukor szurkálást, meg utána is csak gyengébben. De most teljesen el bizonytalanodtam, hogy mikor is volt.. :(
Bogi12
2014-11-13 12:27:38
Amúgy az ovulációmat egy nappal későbbre tette a rendszer. Valójában október 14-én volt este 8 és fél 9 között. :D
Bogi12
2014-11-13 12:24:24
Egyelőre nagyon szép, kívánom, hogy így is maradjon! :)
Az enyém ilyen volt.
Vicces, hogy milyen "sima" lett, előtte sosem produkáltam ilyet. :)
Bogi12
2014-11-13 12:23:09
Drukkolok Neked, nálunk bejött ez az időzítés! :)
Ovu előtti este voltunk együtt, mert ovu napján már tényleg nem rángathattam haza megint Páromat (48 órázott) és így sikerült a babóca.
Érdekes volt, mert iszonyatosan görcsöltem ovulációkor (ráadásul este ovuláltam, pedig általában hajnalban "szokás"), nem is értettem igazán, de így utólag már tiszta. Szinte 100%, hogy akkor volt a megtermékenyülés, rögtön, ahogy kiszabadult a phetesejt, azt éreztem olyan intenzíven. :)
Jut eszembe, csak a gyógyszerekről írtam, a pózról nem is, pedig az se volt semmi. Figyelembe véve a fizika törvényeit... Inkább nem is folytatom, a fantáziákra bízom, de így utólag csak hahotázok rajta, hogy mikre nem voltam képes az ügy érdekében... :D
És hogy nem ment a fejembe a vér... na, az is egy csoda! :D
szevike88
2014-11-13 12:19:51
Itt a görbe, lemaradt az előbb
szevike88
2014-11-13 12:19:29
MOst nézem a görbémet, elpakolta a rendszer az ovumat egy nappal későbbre. Ez miért van?
szevike88
2014-11-13 12:04:14
:D Hát ez aranyos :)
Én is úgy vagyok vele, hogy ártani nem ártok vele, és nagyon szeretnénk már babát! Én is hajlamos vagyok görcsölni, de most valahogy elég nyugodtnak érzem magam, valahogy úgy vagyok vele, hogy attól hogy görcsölök, előbb nem fog jönni.
Én úgy érzem mindent megtettünk ebben a hónapban is eddig, és ovu előttig(mert pont ovu napján utazott el párom), a többi pedig jön magától! :)
Amúgy jó volt olvasni a kis történetedet! :)
Bogi12
2014-11-13 11:55:05
szevike88, igen, szedtem a terhesvitamint is előtte kb. 4 hónappal. Úgy voltam vele, hogy ártani nem árt. :)
Ne is mondd, minden reggel egy marék bogyót vettem be, de nem számított. Annyira szerettem volna már egy Kismanót, hogy bármit képes lettem volna érte megtenni.
Én is rágörcsöltem, mint sokan mások.
Páromat még az ügyeletéből is hazarángattam, ha éppen idő volt. :)
Aznap is így volt, amikor sikerült a baba, pedig akkor már egy picit mérges volt, mert hát ugye a munkahelyén nem mondhatta meg, miért is kell neki hazaugrania... :D