Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Makesz női ágon öröklődik a kétpetéjű iker hajlam. Sajnos nem születtek végül meg, korai fázisban elmentek :-(
Gyöngyvirág, én ha minimális a mennyisége, csak holnaptól jelölném, vagy ha sok és erős már mától.
Gyöngyvirág88
2015-05-05 15:26:00
Nos, Csajok, nekem megjött. A mai vagy a holnapi nap lesz az első? Sose tudom, hogy mikortól számolunk már másnapot, mert nekem mindig reggel jön meg :D Most igyekezett úgy látom :D
Makesz
2015-05-05 14:37:30
Anitacool jól olvasom neked ikreid vannak? De szeretnék én is ikreket bár sanszos a dolog a páromnak ikertestvérei vannak és a mi családunkba is vannak ikrek a nagymamám testvérénél ikerlányok.Hátha :))
Makesz
2015-05-05 14:34:06
Sziasztok én is mindenkinek magas hőt kivánok.Én így állok ma is tartom tegnap megvettem a clearblue-t várakozik a szekrénybe még legalább egy hétig addig nem lövöm el hátha pozi lesz.Köszi Anitacool a hozzászólást igazad van hogy várjak még.Szorítok mindenkinek de jó lenne ha mindenkinek besikerülne ez a hónap.
Anitacool
2015-05-05 13:38:16
Reméljük ez mindenkinél "implantation dip". :-D
Már ha van ennek a fogalomnak bármi valóságalapja. :-)
Gyöngyvirág88
2015-05-05 13:30:04
Köszönöm, én is drukkolok Mindenkinek :)
2016-os babáink lesznek :) Szeretem a páros számokat :)
Anitacool
2015-05-05 13:15:16
Köszi Lisa! :-)
Gyöngyvirág akkor drukkolok, hogy a kövi hónapban ne essen le!
Én onnan tudtam a babát, hogy zsinórban 4 éjszaka azt álmodtam, hogy van egy fiam, aztán egy fiam meg egy lányom, aztán hogy terhes vagyok, végezetül ott álltunk a sógornőmmel és mindketten babát vártunk, és tudtam hogy ő fiút.
Másnap teszteltem, és erős pozitív volt, mint kiderült ikrekkel.
A sógornőm fiút vár, akkor fogant. :-)
A sogórnőmnek az első gyerekét is megálmodtam, azt is hogy mi lesz a neve. Nem mondtam el nekik, és úgy nevezték el. Csak a mamának árultam el majdnem leesett az álla, mikor közölték, hogy úgy fogják hívni.
Csudi klassz volt :-)
lisa74
2015-05-05 12:49:43
Huuuu Lànyok! Holnapra mindenkinek magasabb hőt kívánok :-)
Gyöngyvirág88
2015-05-05 12:46:43
A múlt hónapot sem mértem, és kimaradt ennek az eleje is :) Most állok vissza :)
De most már rendszeresen hozom majd a görbém :)
Már fájdogál a pocak, úgyhogy nekem reggel megjön. Nekem 13 napos a luteálisom, ez mindig így van :) Anno abból tudtam a babát, hogy a 13. és a 14. nap is magas volt :)
Anitacool
2015-05-05 12:38:30
Lányok látom mind felültünk a hullámvasútra.
Nálam sanszos, hogy nem jön meg előbb, mert a ciklusom ugyan változó, de a luteálisom az betonbiztos 14-15 napos. Vagy 14. nap este, vagy 15. nap reggel.
Gyöngyvirág nem nagyon mérsz az elején, hogyhogy?
Drukkolok, hogy visszakapaszkodjunk mind magasabbra holnap reggel!
Gyöngyvirág, én ha minimális a mennyisége, csak holnaptól jelölném, vagy ha sok és erős már mától.