Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2015-05-05 16:03:33

Makesz női ágon öröklődik a kétpetéjű iker hajlam. Sajnos nem születtek végül meg, korai fázisban elmentek :-(

Gyöngyvirág, én ha minimális a mennyisége, csak holnaptól jelölném, vagy ha sok és erős már mától.
Gyöngyvirág88
2015-05-05 15:26:00

Nos, Csajok, nekem megjött. A mai vagy a holnapi nap lesz az első? Sose tudom, hogy mikortól számolunk már másnapot, mert nekem mindig reggel jön meg :D Most igyekezett úgy látom :D
Makesz
2015-05-05 14:37:30

Anitacool jól olvasom neked ikreid vannak? De szeretnék én is ikreket bár sanszos a dolog a páromnak ikertestvérei vannak és a mi családunkba is vannak ikrek a nagymamám testvérénél ikerlányok.Hátha :))
Makesz
2015-05-05 14:34:06

Sziasztok én is mindenkinek magas hőt kivánok.Én így állok ma is tartom tegnap megvettem a clearblue-t várakozik a szekrénybe még legalább egy hétig addig nem lövöm el hátha pozi lesz.Köszi Anitacool a hozzászólást igazad van hogy várjak még.Szorítok mindenkinek de jó lenne ha mindenkinek besikerülne ez a hónap.
Anitacool
2015-05-05 13:38:16

Reméljük ez mindenkinél "implantation dip". :-D
Már ha van ennek a fogalomnak bármi valóságalapja. :-)
Gyöngyvirág88
2015-05-05 13:30:04

Köszönöm, én is drukkolok Mindenkinek :)
2016-os babáink lesznek :) Szeretem a páros számokat :)
Anitacool
2015-05-05 13:15:16

Köszi Lisa! :-)

Gyöngyvirág akkor drukkolok, hogy a kövi hónapban ne essen le!
Én onnan tudtam a babát, hogy zsinórban 4 éjszaka azt álmodtam, hogy van egy fiam, aztán egy fiam meg egy lányom, aztán hogy terhes vagyok, végezetül ott álltunk a sógornőmmel és mindketten babát vártunk, és tudtam hogy ő fiút.
Másnap teszteltem, és erős pozitív volt, mint kiderült ikrekkel.
A sógornőm fiút vár, akkor fogant. :-)
A sogórnőmnek az első gyerekét is megálmodtam, azt is hogy mi lesz a neve. Nem mondtam el nekik, és úgy nevezték el. Csak a mamának árultam el majdnem leesett az álla, mikor közölték, hogy úgy fogják hívni.
Csudi klassz volt :-)
lisa74
2015-05-05 12:49:43

Huuuu Lànyok! Holnapra mindenkinek magasabb hőt kívánok :-)
Gyöngyvirág88
2015-05-05 12:46:43

A múlt hónapot sem mértem, és kimaradt ennek az eleje is :) Most állok vissza :)
De most már rendszeresen hozom majd a görbém :)
Már fájdogál a pocak, úgyhogy nekem reggel megjön. Nekem 13 napos a luteálisom, ez mindig így van :) Anno abból tudtam a babát, hogy a 13. és a 14. nap is magas volt :)
Anitacool
2015-05-05 12:38:30

Lányok látom mind felültünk a hullámvasútra.
Nálam sanszos, hogy nem jön meg előbb, mert a ciklusom ugyan változó, de a luteálisom az betonbiztos 14-15 napos. Vagy 14. nap este, vagy 15. nap reggel.
Gyöngyvirág nem nagyon mérsz az elején, hogyhogy?

Drukkolok, hogy visszakapaszkodjunk mind magasabbra holnap reggel!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!