Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Edina, ezt mindenképpen meg kell beszélnetek. A pasiknak sokszor nyűg az időzítés, de sajna ennyi áldozat kell. Üljetek le, és beszéljétek meg.
Nekem laparoszkópiát akart csinálni a doki, hogy körülnézzen. de végül elmaradt.
Edina1985
2015-06-09 14:06:29
Másik kérdésem: volt-e már valakinek petevezeték átjárhatósági vizsgálata? Hogy csinálták, milyen volt? mennyibe került?
Edina1985
2015-06-09 13:56:57
Lányok, segítség kellene.
Mivel tavaly júni 14 óta próbálkozunk a babával, egyre elkeseredettebb vagyok. Mivel augusztusban lesz az esküvőm, alább hagytam a baba projekttel. Ez alatt értem azt, hogy nem mérek hőt, nem csinálok ovu tesztet és nem is számolok ovulációkat. Az utolsó menzeszemhez képest 2 hét telt el, addig nem is voltunk együtt, mert mind a ketten elkeseredettek voltunk. Legutóbb szombaton voltunk együtt. Kissé mondogattam, hogy talán hétfő kedd magasságában lesz peteérésem és akkor a hétvégét ki kellene használnunk. :-) Úgy vettem észre, a párom tárolta az infót. DE NEM. A hétvégén is, tegnap előtt is és tegnap este is próbáltam közeledni hozzá, de hiába bújt oda, jelét nem mutatta semmi izgalomnak sem, csak ásított. Mondtam neki, hogy "tudod, hogy ha babát szeretnénk, sajna néha időzíteni is kell, ezt már párszor átbeszéltük". De ő csak elaludt, én viszont nem. Azóta tök feszült vagyok, nappal sem tudok felé közeledni, és mára már este sem. Szerintetek mi lehet a baj? Én meg tök kivagyok, hogy most mi lesz velünk, pont mikor azesküvőnk tervezzük. Így akkor nem is lesz babánk, ha nem vagyunk együtt.
Krisztike1980
2015-06-09 13:49:18
Én ennél jobb százalékokat olvastam. Igazából mindegy, mert ha még 90 %-os sikeressége van, és én a maradék 10-be esek, ott vagyok, ahol a part szakad. Mondjuk a vasárnapi barnázásom némi reménnyel kecsegtet, de türelemmel meg fogom várni a végét...
Anitacool
2015-06-09 12:53:39
Én azt olvastam 100 trifázisos görbe elemzőjétől, hogy nagyjából annyi végződött terhességgel, amennyi nem, úgyhogy nem aggódnék miatta ;-)
Krisztike1980
2015-06-09 12:40:18
Én már bármilyen megoldásnak tudnék örülni!
Először aggódtam a hirtelen felnek, aztán ma reggel majdnem vissza az előző szintre... a trifázisos meg olyan jó végeredménnyel kecsegtet.. Na majd meglátjuk. Köszönöm Nektek!
Gyöngyvirág88
2015-06-09 12:29:45
Ja, igen, ez igaz :)
Anitacool
2015-06-09 12:18:19
Krisztike nem kell feltétlenül trifázisosnak lennie a sikerhez, ha tartósan fent marad az bőven elég! :-)
Krisztike1980
2015-06-09 11:17:17
Köszönöm, Gyöngyvirág!
Gyöngyvirág88
2015-06-09 10:43:32
Köszi Krisztike :)
A következő pár napban kiderül, hogy lesz-e trifázisos görbéd :) Drukkolok nagyon :)
Nekem laparoszkópiát akart csinálni a doki, hogy körülnézzen. de végül elmaradt.