Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kell idő, míg kiürül a HCG. De azt tudnád, ha elvetélnél, az vérrel jár. Viszont a gyógyszer emeli a hőt, mivel progeszteron tartalmú :/
Kívánom, hogy pénteken minden rendben legyen :)
Kira84
2015-06-09 17:30:47
Hát lányok már magam sem tudom hogy mit gondoljak.Szinte egész nap csak fekszem és kattog az agyam,már csak kevés barnázgatás van remélem így is marad.Viszont ma reggel csináltam egy Gabriel tesztet ami sokkal halványabb lett mint a többi tesztem teljesen kibuktam,én már nem értem lehet hogy már nincs meg a baba,ami még fura hogy 7-én meg full pozitív volt a tesztem.Nem értem lehet hogy csak a gyógyszer miatt ment vissza a hőm?Utrogestrant irt fel a doki,a mellem feszül és még érzékeny vagyok a szagokra is.Járt már valaki így?Vagy ha felszívódott a tünetek akkor is megmaradnak egy ideig?
Fantasyc
2015-06-09 17:29:29
Köszi csajok ezt az intim infót. :-)
Gyöngyvirág, szerintem az első hőesésnél lett volna peteérésed, de nem repedt meg csak később a másodiknál és akkor pont voltatok együtt. Én bízok benne és IGEN, tesztelj!!!!! :-)
Lisa, neked szépen ki is mutatta az ovu teszt. Ma akartam venni mikroszkópot, de nem volt a patikában. :-( Holnap megnézem máshol is. Örülök, ha egyre többen babásak lesztek, mert remélem rám is sor kerül egyszer, ha mindannyian elfogytok. :-)
Vérvétel után megyek dokihoz jövő héten, eredményektől függ, hogy mennem kell-e átjárhatóságira, vagyis rászánom-e magam. Amúgy nekünk TB-re csinálják az ultrahangosat.
Gyöngyvirág88
2015-06-09 17:11:12
Fogalmam sincs, teszteljek-e :/
Én már hónapok óta szedek D, E vitamint, Magne plust és folsavat.
lisa74
2015-06-09 17:05:23
Én 3 honapja folsavat szeded, ebbe a ciklusba kezdtem az E, és C vitamint..
lisa74
2015-06-09 17:03:53
Gyôngyviràg.. Reggel tesztelsz? Szoritok.. :-) :-) :-)
lisa74
2015-06-09 17:01:23
Fantasy.. Itt meg tudod nézni.. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/1362dbbe284cc45ac76f3e8f489970f0_150516_150609_1433808000_.png
Gyöngyvirág88
2015-06-09 16:14:39
Fantasyc
A 15. és 18. napon voltunk együtt. Nem tudom, hogy sikerült, ha sikerült :)
Fantasyc
2015-06-09 15:58:19
Sziasztok!
Gyöngyvirág, nagyon szorítok érted!!!!! :-)
Melyik napokon voltatok együtt? Azt mondtad, hogy nincs esély rá, de lehet, hogy máskor volt ovud???
Lisa, nálad is érdekelne, hogy mikor voltatok együtt, mert lehet, hogy mi ezzel is elrontjuk. Már sokféleképpen próbálkoztunk, de az utóbbi időben inkább minden nap összebújtunk. Sokan azt mondják ez sem jó.Ma vettem E vitamint és D-vitamint, újra kezdtem szedni a Pharmaton kismama vitamint, vasat amúgy is szedek és a párom is szedi a bogyóját már 1 hónapja. Remélem lesz már végre valami eredményünk nekünk is. Addig is izgulok értetek. :-)
Edina, ez az időzítés nálunk sem ment, de már nem mondom meg, hogy mikor van peteérés és így nem görcsöl rá, ha kérdezi, azt mondom már túl vagyunk rajta. De az is igaz, hogy ez a bogyó szerintem fokozza a nemi vágyakat, én meg nem ellenkezek. :-)
Próbáljatok beélni róla, sajnos jobb megoldás erre nincs. :-(
lisa74
2015-06-09 15:45:39
Tudom, hogy még most nem sok mindent làt, a màsik két gyerekemmel a 6.dik héten mentem.. Csak azòta eltelt jo pãr év.. A hőm miatt gondoltam, hogy hamarabb kellene mennem meg a korom miatt..
Kell idő, míg kiürül a HCG. De azt tudnád, ha elvetélnél, az vérrel jár. Viszont a gyógyszer emeli a hőt, mivel progeszteron tartalmú :/
Kívánom, hogy pénteken minden rendben legyen :)