Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
73 pmol/L (99,1-447,9 a tartomány a follikuláris fázisban). Ugye az ösztradiolt a tüsző termeli, és ha nem nagyon van tüsző, nem is nagyon tud magas lenni az érték. Ugye nekem volt az, hogy nem tudtuk végigkövetni mi lett a kis nyomi 10mm-esemmel (és ugye picik a petefészkeim).
Elvileg a zsír is termeli valamennyire, és mivel én egy időben rengeteget sportoltam, elég izmos-vékony voltam (most sokkal több ch-t, zsírt eszek, hogy kicsit visszazsírosodjam..), azon agyaltam, ez is szerepet játszhat benne..a sok diéta, edzés.
SzMZs
2015-11-29 10:57:46
Nekem egyetlen tsh értékem volt, mikor az endo dokihoz mentem. Tsh-t mindenképp fog nézni, mert az egy pillanatnyi érték, és kell a viszonyításhoz :) Általában megvan a laborhátterük, úgyhogy ott helyben szokták csinálni :)
Nevergiveup
2015-11-29 10:54:05
Na, úgy tűnik mégis megy....nem tudom mi volt, lehet az öszTradiol elé tett (kevesebb) jel zavarta meg. Szóval szerintem a petefészkem nem működik rendesen, valahol a peteérésnél lehet gubanc, de remélem kitalál majd valamit a doki. Mondjuk a TSH is magas kicsit, majd menni akarok január-február környékén endodokihoz, addigra lesz vagy 3 görbém, meg egy csomó hormon értékem, remélem azzal már tud kezdeni valamit, és nem küld ide-oda vérvételekre...
SzMZs
2015-11-29 10:51:34
Mi a mértékegység? Ez alacsony a referencia tartományhoz képest?
Nevergiveup
2015-11-29 10:48:28
73 volt az öszradiol. Ennyi lett volna a lényeg, de nem szeret a rendszer..:D Nem tudom miért nem tudok írni, biztos égi jel, hogy hagyjam a fenébe a sok agyalást.:)
SzMZs
2015-11-29 10:42:32
Most már nem is látom amit írtál, csak kiírja a topichoz, hogy 1 perce szóltál hozzá...
SzMZs
2015-11-29 10:35:59
Most már csak a végét írd :D
Nevergiveup
2015-11-29 10:34:23
Öszradiol
Nevergiveup
2015-11-29 10:33:23
Nem hiszem el, nem küldi el teljesen az üziket se a teló se a gép. :D Szóval ösztradil mindkét esetben
SzMZs
2015-11-29 10:32:42
Hú Nevergivup, most már nagyon izgulunk :D Mi volt mindkét esetben? :D
Elvileg a zsír is termeli valamennyire, és mivel én egy időben rengeteget sportoltam, elég izmos-vékony voltam (most sokkal több ch-t, zsírt eszek, hogy kicsit visszazsírosodjam..), azon agyaltam, ez is szerepet játszhat benne..a sok diéta, edzés.