Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
SzMZs
2015-11-30 08:49:54

Kriszi, méhed van, petefészked van, peteérésed is, nem védekeztek. Más meg nem kell a babához :P

Eprike, igen, ez megzavarja a gépet, hogy magasban vagy. Nem éreztél semmi ovusat? Szerelem legyen, a többi csak a sejtek dolga :D
FrauKriszi
2015-11-30 08:44:24

Eprike, masnal ebbol meg akarmi is lehet... - de nalam mindig ilyen magas, igy ez nem jelent semmit..:(
Eprike
2015-11-30 08:32:27

Sziasztok! FrauKriszi, Miért szeretnél alacsonyan járni? :) Még akármi lehet :D

BKATA veled mizujs?

Nálam még mindig tart a magasabb alaphő, azt hiszem ez már így is marad, bár görbe alapján akár ovum is lehetett ami elég fura lenne ilyen korán mikor m19-20. napon szokott lenni :S Ha meg így ugrál a hőm akkor meg megint valami gond van és lehet elmarad a pé :( Na de még van pár nap a ciklusból talán helyrezökken a görbe...
FrauKriszi
2015-11-30 07:49:27

Hugery, koszi - de en szeretnek egy kicsit melyebben repulni..:)
Valahol azt olvastam, hogy az ebredesi ho normal tartomanya 35,8 es 36,8 kozott van - te ebbe meg boven belefersz..:D
hugery
2015-11-30 07:28:45

Jó reggelt! Mai állásom. Ovunak semmi nyoma (nyák). Ki vagyok hűlve :) Van aki magasan jár, én pedig mindig a mélyben :S Pár napig mellőztem minden vitamint.
Kivel mi újság?
Fraukriszti szép magasan jársz!
FrauKriszi
2015-11-30 06:43:17

Jo reggelt, Lanykak

Holnap utan kezdodnie kell az uj ciklusnak.
De valami nem kerek... - vagy megint kesni fog par napot, vagy nem tudom. Ket nappal a mensi elott mindig verzik reggelente az orrom. Ez igy van amiota eloszor megjott. Ma viszont semmi.
Mai:
Tsibe
2015-11-29 21:48:16

BKATA77! Köszi. Az általad leírtakkal sajna én is tisztában vagyok, ezért kérdeztem, hogy lehet-e vhogy javítani az fsh értéken. A férjem eredménye finoman szólva is borzalmas, szeretném, ha legalább az én eredményeim a lehető legoptimálisabbak lennének, mire a lombikra kerül a sor.
hugery
2015-11-29 21:36:26

Nagy drukk Mindenkinek! :) kitartás!
hugery
2015-11-29 21:35:54

SzMZs kérdésedre válaszolva: tegnap, ma ovu teszt negativ, de a main nagyon-nagyon halvány, reggel egy kis nyák, semmi több. Szerelem 3 naponta megvan :)
BKATA77
2015-11-29 21:25:59

Erika hüvelybe persze,hogy magasabb értéket mutat:)
Mondjuk ciklus közben én nem váltanék mérési helyzetet:)
Van,hogy nekem is folyik a nyálam közben,de ki lehet bírni 5 percet :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!