Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kicsifény
2015-12-02 13:14:30

Sziasztok!

Bkata, remélem tényleg csak hamar teszteltél! :)

SzMZs, várunk a hírekkel délután! :)

Én múlt héten nem mértem szinte, mert a gyerek beteg volt és borzalmas hetünk volt. Ma reggel viszont eléggé leesett, bár egy órával korábban mértem, de még ezt leszámítva is elég alacsony. :)
Délután megyek nődokihoz, kíváncsi vagyok, mit lát.
Plusz használom az ovu tesztet és a mikroszkópot.
Csak ne fájna ennyire a fejem és a torkom.....ajaj, hogy lesz így este összebújás!? :))
SzMZs
2015-12-02 12:24:12

Jaj, nem úúúgy :D Úgy értettem készülj inkább a rosszabb verzióra és akkor kellemes lesz a meglepi :D
BKATA77
2015-12-02 12:03:35

Igen 2 napot még várok lehet valóban hamar teszteltem.
Avirett igen ballag lefelé de nem zuhant be legalább 36,8...
A holnapi hőm nagyon fontos lesz merre indul el azt várom:)
SzMZs dehogy várom a ronda nem vártat,azt itt senki nem várja:)
aranymaszat87
2015-12-02 10:57:22

Én is úgy gondolom,h tegnapelőtt lehetett, csak a program nem gondolja így! :D Megpróbáltam, kivettem azt a magas hőt, de így is kitart amellett, hogy akkor volt az ovu!Mindegy, majd kiderül. Dági szerintem is jó lehet még az a görbe. Mindenkinél egyéni az alaphő is, és az is ha babás lesz. Úgy tudom,3-4 tizeddel kell magasabbnak lennie az alaphőnél, az már jelezhet babót :)
Krisz27
2015-12-02 10:34:25

SzMZS: várunk a hírekkel :)
Krisz27
2015-12-02 10:33:59

aranymaszat: Annak a ciklus eleji hőugrásnak volt valami oka (pl. betegség..) Nálam is volt egy ilyen szokatlan kiugrás (mondjuk gy piciot náthás voltam) az elején és a program kitartott amellett hogy akkor volt ovum. Aztán meguntam, hogy ilyen hülyén néz ki a görbe, és kivettem azt a az egy magas értéket, és onnantól jó helyen jelölte az ovut. Neked valószínű mostanában volt. Egy próbát megér.
Ági: Szerintem sem rossz ez a görbe. Nem feltétel a babához a 37 feletti hő, a saját alaphődhöz kell nézni. Nekem pl a 36,8 is elég volt :)
SzMZs
2015-12-02 10:28:59

Maszat, nehéz lenne megmondani melyik az ovus hőesés, de szerintem ezek a tüncik még nem a mensit jelzik :) A tegnapelőtti 36,5 is lehetett akár az ovu, kár, hogy ez az okostojás program kivette és bekamuzta a 36,9et :-/

Kata, már a holnapi hőd is sokat elárul majd, de én azt mondom egyelőre inkább várd azt a ronda mensi manót és akkor max pozitív csalódás ;)

Dági, annyira nem rossz ez a görbi, neked a 36,3hoz nem is kell 37, elég lenne a 36,8 ;)

Igen Krisz :) Ma megyek 14:40re :)
Arivett07
2015-12-02 10:06:44

BKata sajnálom, sajnos a hőd is ballag lefelé. De várj még 1-2 napot, hátha....
Aranymaszat neked olyan korán volt az ovud? Jó helyre tette a gép? Ezek a tünetek, amiket írtál nekem is mindig vannak. De sajnos eddig még soha nem lett babó. :-(
Anitacool
2015-12-02 10:03:22

Kata nekem a 13. dpo-n lett halvány, de határozottan 2 csíkos tesztem.
aranymaszat87
2015-12-02 09:50:24

Kata sajnálom! :( De hátha tényleg csak korai volt! Krisz a tüneteim szerintem megtréfálnak, mert én nem szoktam semmit érezni szinte az ovuból. Most inkább mensis tüneteim vannak,2-3 napja. A melleim majd leszakadnak, állandóan pisilni járok ,és iszonyúan kívánom a csokit! :D Ma így:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!