Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
BKATA77
2015-12-02 22:17:43

SzMZs milyen sokat nőtt:)
És örülök,hogy jól vagytok:)
SzMZs
2015-12-02 22:06:24

Sziasztok :)

Végre géphez kerültem :)
Legkisebbünk 55 mm, teljesen rendben van, van orrcsontja, szép vékony a tarkója és ami nagy bizakodással tölt el, hogy egyelőre nem látszik kukisnak :D
2 hét múlva megyek a saját dokimhoz, ott remélem bebizonyosodik még jobban, hogy talán Kis Hölgy ;)

A mostani profilképe :D
http://kepfeltoltes.hu/view/151202/12_0_12_0__www.kepfeltoltes.hu_.jpg
BKATA77
2015-12-02 21:38:27

hugery mást nem tudok tenni:)/ Kitartás/
BKATA77
2015-12-02 21:36:54

Monika köszönöm a biztatást :)
Ha a gép nekem jó helyre tette az ovut az ugye 20-a, előtte voltam együtt a férjemmel 18-án.
Igen valóban sokat számít,hogy milyen tesztet használ az ember.
A Clearblu az valóban egy megbízható 10-es érzékenységű teszt.
A hőm nekem azért is megy 37 és az felé,mert az alaphőm is elég magas.
A ciklus hossz nekem 25,26 naposak szoktak lenni,de most később volt az ovum ezért már túl vagyok így a 29 ciklusnapon is és szerencsére a hőm sem csökkent be 36,8-ra:) mert nekem akkor már megjön sajna:(
Kicsit elkeseredek,hogy negatív lett de lehet valóban hamar teszteltem és remélem holnap sem csökken be még a hőm és nem jön meg.
A legszebb Karácsonyi ajándék lenne amit életemben kaphatnék:)
Neked pedig gratulálok :)
Olyan jó,hogy írnak olyanok akiknek sikerül mert innen látszik nincs lehetetlenség.
monika80
2015-12-02 21:13:28

Sziasztok lányok!
Én régi vagyok csak abba hagytam egy időre az oldalt.
Olvasgatom amiket írtok és remélem hogy karácsonyra sok kismama lesz.!! :)
BKATÁNAK írnék egy pár sort,nem kell el keseredned. Tapasztalatból írom amit írok,volt egy pár terhességem csak sajnos elvetéltem. .:(
Az a hő nagyon tökéletes,főleg ha baba is van:)
Az én példámmal kezdeném
Hétfőn vettem egy Clearbluet és reggeli első vizeletből negatív lett úgy kb a 12 vagy a 13 napomon lehetek ma.
Kedden vettem egy Medi -Labot az is negatív lett a reggeli vizeletből.
Ma délben pedig megint egy Clearblut vettem és a déli vizeletből pozitív lett .
Sokat számít hogy ilyen korai terhességnél milyen tesztet használsz mert ez nagyon picike lehet. és ügye nem tudhatod hogy mikor volt beágyazódásod pontosan azt még én sem tudom csak tippelgetünk az együttlétekből.
De még valami ne az ovutól számold hogy hány napnál lehetsz hanem az együttlétektől kell kiszámítani,én onnan számolom,hiszen nem biztos hogy ott volt az ovud ahova a gép teszi.
Ja és a hőm 36.8 2 napja és ma ugrott fel 36.9-re,tehát nem a 37 fölötti hő jelenti feltétlenül azt hogy csak akkor van terhesség.
Drukkolok neked és mindenkinek!!!!
Krisz27
2015-12-02 20:24:51

Meg lesz az is Hugery ;)
hugery
2015-12-02 20:18:10

Sziasztok! Én nem állok sehogysem :S semmi ovu tünet (nyák, negativ ovuteszt, mikroszkop).
Kata kitartás!
Drukk mindenkinek!
Archangel85
2015-12-02 15:38:49

Na sikeült nekem is beszélnem velük. Én febr 3án megyek majd Tándor dokihoz.

Egy rakat vizsgálatot el kell intézni addig...
Azt mondták ántsz-hez is kell hep b,c,meg hiv. Az ántsz-hez??? Ez komoly?
BKATA77
2015-12-02 13:23:30

Tudjátok az az egészben még az érdekes semmilyen tünetet nem érzek,pl..mint ha meg akarna jönni érzés vagy a hasam sem fáj..még kicsit sem. Jó ezek tudom nem nagy dolog,de nekem igen.
BKATA77
2015-12-02 13:20:23

SzMZs értettem mire írtad,de ez olyan jól jött a vissza válasz nem hagyhattam ki:)
Kicsifény jobbulást neked.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!