Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azt gondolom hogy elég szép a görbéd, ha terhes vagy hidd el hogy most is kimutatná,én nem várnék jövőhétig ilyen ígéretes görbével.
Gica981
2015-12-15 19:11:26
Csopszi, Hugery , Kicsifeny drukkolok :)
Egyetertek Anitacoollal, a pozitiv gondolat erejeben ;) Vonzatok be a jot :)
Kicsifeny ha lehet a dobozok emelgeteset mellozd most egy daraig ;)
Kicsifény
2015-12-15 19:02:41
Anita, nekem 3 hónappal ezelőtt 2,88 volt és a nődoki nem adott rá semmit.
Az endokrinologus most azt mondta, hogy nézessük meg és lehet kell rá szednem, hogy ne legyen magas a babához, plusz női ágon, anyum, nagymamám is pajszmirigyes...
Várom a doki véleményét egyelőre.
SzMZs, jól emlékszem, hogy neked 2,2 volt most, mikor összejött a baba?
Anitacool
2015-12-15 19:00:30
Kicsifény nekem a TSH-m baba előtt 3 hónappal 2,75 volt, és nem kellett szednem semmit. Ahány nőgyógyász/endokrinológus, annyi álláspont.
Csak fejben ne gátoljon semmi! ;-)
/na most mindjárt jönnek az ellenvélemények, de kitartok a gondolat ereje mellett :-) /
Kicsifény
2015-12-15 18:49:23
Csöpszi, hogy állsz??? :)
Kicsifény
2015-12-15 18:48:48
Sziasztok!
Aranyosak vagytok Csajok, egyelőre nem bízom el magam. Még nagyon korán van a teszthez, majd jövő héten valamikor.
Elküldtem az eredményeimet a nődokinak és az endokrinológusnak, hogy szerintük mit kell szednem, tennem. Amúgy mind a 13 érték határon belül van, a TSH-m viszont 2,2, ami kicsit magas a bébihez. Majd meglátjuk mit írnak vissza a dokik.
Nevergiveup
2015-12-15 18:43:41
Kicsifény, hugery szurkolok!!! Ilyen magas progi mellett esélyes a baba nagyon! Várom a teszteket!:) Szép lassan mindenkihez eljön a gólya!
Én így ezek mellett az értékeke mellett nem hiszem, hogy bármi lesz, pedig hogy örültem tegnap a magam kis 40-es progijának..:D :( Meg egy kicsit feljebb is mentem...
Arivett, látom felszökött a hőd, reméljük pont akkor volt az ovu amikor még odaérhettek a kis katonák..;)
Anitacool
2015-12-15 18:37:46
Na ugye, én 80-nal babás voltam :-) Szóval jelenthet nagyon jót is, de egyelőre ez csak igazolja, hogy volt ovu. Kell még egy jó kis tesztecske is!
Hajrá Kicsifény, Hugeryvel együtt zebrásodjatok be! ;-)))))
És hajrá többiek is, nagyon drukkolok mindenkinek!
monika80
2015-12-15 18:34:29
Hugery
Remélem hogy marad a hőd és várlak reggel egy két csíkos tesztelsz:)
Arivett07
2015-12-15 18:30:58
Kicsifény! Nem lehet hogy van odabent vki? Megnéztem a neten, terhességkor emelkedik meg a szint.
Azt gondolom hogy elég szép a görbéd, ha terhes vagy hidd el hogy most is kimutatná,én nem várnék jövőhétig ilyen ígéretes görbével.