Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok Lányok!
Én most vagyok itt fórumon először. Nem olyan rég óta próbálkozunk a párommal, de mind a ketten nagyon szeretnénk már ha sikerülne végre a baba.
Ilyen a mai nappal a grafikonom. Szerintetek biztató, vagy készüljek a mensire jövőhéten?
monika80
2015-12-16 08:27:59
hugrey
Én már teszteltem volna a helyedben,de úgy látom nem akarsz. Sebaj majd két nap múlva kiderül,bár a haspuffadás az gyanús,az nekem is volt mindig mensi előtt. De drukkolok hogy babóca legyen.
csöpszi
2015-12-16 07:35:32
Jó reggelt lányok! Unalmas a görbém, de legalább fent van. A cikk-cakkos indulásomhoz képest nem hittem volna, hogy így beáll... Ez lehet a palástfű teától? Napi kettőt iszom... 13 napos a luteálisom, egyelőre még következtetést nem vonok le... Csak nagyon reménykedek. Kicsifény, Te hogy állsz? Hugery ezek szerint nem teszteltél?
hugery
2015-12-16 07:29:49
Mond hogy megy a hasad, de ha rendes a dokid biztos talál rá módot.
inkafunky
2015-12-16 07:25:57
Sziasztok, kb egy honapja kezdtem el merni a hom es azota is olvasgatom ezt a forumot. Azert irok most, mert lattam hogy Masok is hasonlo helyzetbe kerultek.
3 honapja probalkozunk, es mult hetfon teszteltem pozitivat eloszor. De nalam eleg fura volt, mert nov 8 az utolso menstruacio elso napja es ra 29 napra elkezdtem barnazni... neha sotet verrel sotet nyakdarabokkal.
Mult kedden elmentem ezzel egy dokihoz is aki felirt Utrogestant amit szedek napi 3x1-et. kesobb elmentem a sajat dokimhoz, aki ultrahangon nem latott semmit ezert vervetelre kuldott es 139 lett a beta HCG (ez mult csutortokon). (Ez szerintetek utal terhessegre?) Mar elmult teljesen a barnazas de nekem is stresszmentes napokat irtak elo.. ami eleg nehez igy evzarasnal. Jovohet hetfore kertem idopontot, elvileg akkor leszek pont 6 hetes, es remelem latszani fog valami ultrahangon. Ti mit gondoltok? Tul korai meg? A haziorvos milyen vizsgalattal tud kiirni szabadsagra ilyen esetben? csatolom a gorbem idaig.
hugery
2015-12-16 07:22:06
Tegnap újabb stressz faktor, cső törés, áznak alattunk.
hugery
2015-12-16 07:19:37
Sziasztok! Azért ennyit mutat, mert belemelegedtem az ágyba, vagy elkaptam valami virust az oviban, vagy mert palástfűteáztam. Nyugalom, mérni két nap mulva a 32 napon. ( 30-35 az átlag mensim).Semmi nyák vagy bármi, a hasam puffad.
Drukkolok mindenkinek!
Gica891 beértelek a 37- tel :)
Gica981
2015-12-16 06:58:49
Sziasztok!
Remelem hamarosan jo hirt olvashatunk hugery!
Csopszi nagyon igeretesen haladsz.
Jelentem nalam sem ver sem fajdalom nincs,de 8 kor hivom a dokim.
Amugy a hom tovabbra is 37.
Nevergiveup
2015-12-16 06:52:48
Ma picit felugrottam, de még mindig furi ez a görbe..:/
Ja, meg kivettem a 2 fals értéket, hogy lássam, így mit mutat...
Hugery, tesztelsz? Drukkkkkkk!:)
SzMZs
2015-12-16 00:15:02
Kicsifény, nekem most 2,5 volt mikor terhes lettem de akkor már szedtem a gyógyszert és a mostani kontrollra szépen levitte 1,58-ra.
Nekem a missed ab előtt volt 2,2. Az a baj a 2 feletti TSH-val, hogy jelzi, hogy már kevesebb hormont termel a pajzsmirigy és még a babusnak is kell pluszban, úgyhogy szuper, hogy megnézi az endokrinológus. Nálam sajnos akkor nem volt elég mindkettőnknek.
Én most vagyok itt fórumon először. Nem olyan rég óta próbálkozunk a párommal, de mind a ketten nagyon szeretnénk már ha sikerülne végre a baba.
Ilyen a mai nappal a grafikonom. Szerintetek biztató, vagy készüljek a mensire jövőhéten?