Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Az este 38.3 volt, elkaptam valamit, nem tudom ez mennyire fogja befolyásolni az ovut. De reggelre vissza állt.
Drukkolok mindenkinek!
copfos
2016-03-02 07:06:12
Arivett, szerintem IR. A kiindulási értékhez képest 20x a 60 perces és még a 120 perces is határérték fölötti. Belgyógyász és dietetikus a következő lépés. Napi 5-6szori étkezés, a dietetikus majd személyre szabottan meghatározza az étkezésenkénti szénhidrát mennyiségeket. Ez függ a mostani testsúly/magasság indexedtől és hogy milyen munkát végzel, mennyi a testmozgás.
Ajánlott heti 3x testmozgás. Cukor és fehérlisztes ételek kerülése. Majd elmondja hogy mikor ajánlott lassan illetve gyorsan felszívódó szénhidrát fogyasztása.
A jó hír,hogy testmozgással és diétával helyre lehet hozni.
Arivett07
2016-03-01 23:33:12
Bkata, ezt akartam bekopizni neked :-) Szóval ez normális.
Lányok! Vki otthon van IR -el kapcsolatban?
Eredmények:
Cukor 0: 4,8
Cukor 60: 4,5
Cukor 120: 4,0
Nekem fura, hogy a cukrom terhelésnél csökken. A 60 perces inzulin szerintem magas. Akkor ez IR???
Zajlus
2016-03-01 22:23:01
Nevergiveup reménykedem h igazad lesz :) , majd kiderül még 10 nap van hátra a nemvártig adig még bármi lehet.Agodom h az orrfolyásom befojásolja a mostani mért hömet,ma kezdet el folyni mintha a csapot megengedtem volna.
BKATA77
2016-03-01 20:52:09
Ezt találtam most róla:Vannak olyan nők, akiknek éppen az ovuláció idején jelentkezik kis mennyiségű vérzés, barnás folyás – nos, ők szerencsések, mert pontosan tudják, mikor ovulálnak! Mások megérzik a tüszőrepedést, rövid ideig tartó szúró fájdalom vagy menstruációs görcshöz hasonló fájdalom formájában. Ez azonban rendkívül szubjektív, azoknak, akik szeretnék meghatározni az ovuláció pontos időpontját, érdemes valamilyen módszerrel figyelemmel kísérni néhány, vagy akár minden ciklust.
BKATA77
2016-03-01 20:48:47
Lányok lehetséges az,hogy középidőben,vagyis nekem most kicsi barnás váladék van a bugyimban a ciklus 15 napján vagyok,ilyen még nem volt nekem...??
Arivett07
2016-03-01 20:48:10
Csilla remélem most már beállsz rendesen. Neked nem javasolták az Aviva tornát? Vagy próbáltad? Nekem csodákat tett. Nincs mensi görcs, napra pontosan megjött+ kevesebb is mint szokott lenni. Remélem baba terén is segíteni fog.
Arivett07
2016-03-01 20:44:51
pusza szerintem még nem volt ovud. Kb majd 1 hét múlva. Figyeld a testi tüneteket. Esetleg csinálj ovu tesztet. A hőt sajnos elég sok minden befolyásolja, elég egy kis torokfájás, nátha.
Arivett07
2016-03-01 20:42:16
Hát lányok egy-két kivétellel igen furi görbék vannak ebben a hónapban. Meglátszik, hogy influenza időszak van.