Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Renata köszi,de ez még korai lenne szerintem:)ovu van nekem ma
BKATA77
2016-03-02 20:54:37
Encsiga ovum van ezt a hőm is igazolta,tegnap barnás nyákos,ma kicsi rózsaszín reggel a hőm ma reggelre le is zuhant.
Középidóben vagyok
BKATA77
2016-03-02 20:51:38
mrs hát lehetséges,én is beteg voltam nekem nem befolyásolta az ovumat,de a hőmet igen.
Kinek,hogy ezért nem biztos nem egyformán működünk.
Amúgy én ennek utána néztem magam esetében,hogy én is beteg voltam és azt olvastam,hogy az ovut nem befolyásolja.
Renata1989
2016-03-02 20:48:19
BKATA lehet összejött a baby :) drukkolok hogy azert legyen hanyingered...
Encsiga
2016-03-02 20:47:45
Sziasztok lányok! Hűségesen követlek benneteket és hát tényleg jó cikk cakkos görbék is vannak ebben a hónapban. Az én csodaszép előző görbém sem ismétli önmagát, pedig én a múltkori ciklusban voltam beteg és azon nem is látszott. Még nem várok ovut, és remélem helyrerázódik a görbém. Majd jövőhéttől elkezdek tesztelni is. Renáta, Zajlus nektek azért egész tetszetős görbétek van. mrsVL veled mi újság?
BKata neked mi volt a barnázás? voltál dokinál?
Csatolok egy görbét, bár most még nem sok minden van rajta a hullámvasutazásomon kívül :D
mrsVL
2016-03-02 20:47:35
BKata! Szerintem beleszolhat a betegseg az ovuba. Legalabbis nekem mar joideje 28-29 napos ciklusaim vannak, de mult honapban csunyan megfaztam es 32 napra jott meg. Es pont ovukor voltam a legbetegebb:( meg is lett az eredmenye vagyis pont h nem mert ugye nem igazan volt egyuttlet emiatt:(
Egyebkent en igy allok ma.
BKATA77
2016-03-02 20:33:10
Hugery az ovut nem befolyásolja,esetleg a hőt
BKATA77
2016-03-02 20:26:43
Csendes a fórum
Ma egész délutántól hányingerem van:(
Csilla84
2016-03-02 12:23:06
Sziasztok!Arivett en is sok jot hallottam az avivarol.Angliaban elek de meg a kornyekunkon nem talaltam olyat aki ezzel foglalkozna :(Amugy sokszor innen informalodom hogy vajon mi tortenik velem mert itt a haziorvoshoz kell eloszor menni.de nem vmi informaltak.Igy ez az oldal az ahol sok infot gyujthetek be toletek !! En kivancsian varom ezt a periodust hogy vajon lesz-e ovum :)
copfos
2016-03-02 08:48:20
Arivett, https://tervezettbaba.hu/segitseg/kisa-petra itt is vannak IR-el kapcsolatos infók.