Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Ági41
2016-03-10 17:52:51

Renáta, én tavaly január óta szedek vasat. Olyat vettem, ami folsavval kombinált, pl. a Bioextra.
copfos
2016-03-10 17:16:06

Kedves Renáta,
Ha csak a vashiány és a vérszegénység áll fenn, arról lehet érdemes előzetesen megkérdezni az itteni szakértőket az orvos válaszol rovatban, hátha mondanak előzetesen erre vmi okosat :-)
Renata1989
2016-03-10 17:09:35

copfos.. köszönöm a felvilágosítást.. vérképem jó,peteérésem van.. férjemnek is jók az eredményei.. pajzsmirigy problémam nincs se cukor.. ami alacsony a vas,meg vérszegény vagyok.. de nem hinném hogy ez befolyásolná...
copfos
2016-03-10 16:57:36

Kedves Renáta, Nem tudom a többieket, de én eleve meddőségi központtal kezdtem, közvetlen a fogamzásgátló abbahagyását követő pár hónapon belül (35 fölött 6 hónap sikertelenség után már ajánlott a komplex meddőségi kivizsgálás).
Hormonsor ciklus 3. és 21. napján, átjárhatósági, IR, pajzsmirigy, pasinál spermakép és IR.
IR és pajzsmirigy problémák a beágyazódást gátolhatják, vagy ha mégis történt beágyazódás, akkor a vetélés kockázata nagyobb.
Hormonsorból kiderülhet, hogy van-e peteérés, megfelelő-e a ciklus második felében a progeszteron szint a baba megtartásához beágyazódás esetén, egyáltalán elég vastag-e a méhnyálkahártya, hogy be tudjon ágyazódni (ez utóbbira ultrahang is adhat választ), van-e esetleg emelkedett prolaktin szint, ami szintén a beágyazódást akadályozhatja. Spermaképből kiderül, hogy egyáltalán van-e elég életképes sperma, illetve hogy mozognak-e és mennyire mozognak, a pasi cukorbetegsége vagy IR-je is gátolja a fogamzást.
Kira84
2016-03-10 16:19:14

BKATA77
Végül is igazad lehet,lehet beágyazódási vérzés is,viszont én már 5 napja nem iszom a palástfüvet,most kezdjem újra inni vagy várjak?,volt már vetélésem az utóbbi tavaly,progi hiány meg fejlődési rendellenesség miatt..
Renata1989
2016-03-10 15:50:55

Ági41 sajnálom.. hát már en nem tudom mit csinaljak menjek vagy meg várjak.. kivizsgáláson voltam mar ,de nem meddoségi kozpontban,átjárhatóságim meg nem volt,orvosom azt tanácsolta meg varjunk azzal mert fiatal vagyok... Most késett 2 napja ,reménykedtem nagyon bele éltem magam,de ma megjött .. :( körulottem mindenki terhes.. hugomnak van egy kisfia .. decemberben teherbeesett de el kellett vetetnie sajna.. most megint teherbe esett gyogyszer mellett.. én akinek még nem volt ebben része,nem akar osszejönni és ez elszomorít..
Ági41
2016-03-10 15:40:59

Renáta1989, én tavaly szeptemberben kezdtem a meddősségi centrumban a kivizsgálásokat. Én sokáig nem várhattam, 42 éves vagyok.
3. és 21. napi vérvétel, átjárhatósági vizsgálat, férjemnek spermavizsgálat. Nekem ezek voltak. Teherbe is estem, sajnos 2 hete volt a missed ab.
Kicsifény
2016-03-10 15:39:56

Arivett, Nevergiveup a closti mellé nem kaptatok utrogestant progesteron pótlásra?? Kérdezzetek rá a dokinál. Én az első két clostis hónapban nem kaptam, a harmadikban igen és össze is jött. Pedig a progi szintem már a 2.hónapban is rendben volt, mégis adott a doki. (35 napos ciklusnál nekem a 20.naptól kellett 3x1t használnom, hüvelybe.)
Aztán a nem várt mensi napján tesztelni, mert ha negatív, akkor abba kell hagyni az utrot.
Lehet csak ennyi hiányzik ;-)!

Nevergiveup 20-22 mmesen reped a tüsző, lehet neked kicsit gyorsabban nőtt és azért repedt meg hétfőn.

Drukkolok mindenkinek! ;-)
Renata1989
2016-03-10 15:31:02

Csajok,ti nem gondoltatok arra hogy el menjetek egy meddőségi központba a sok csalódás utan? nektek nem fordult meg a fejetekben? Vagy ugy vagytok vele,majd jön a baba ha jönni akar.. .
Renata1989
2016-03-10 12:32:35

Már el johetne a mi időnk... igazán

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!