Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Renata szerintem is csinálj egy tesztet ha nem jön meg és a hőd is magasan van
BKATA77
2016-03-11 07:23:27
Sziasztok
Ez a mai nekem
Arivett07
2016-03-11 06:05:58
Nevergiveup neked szólt a tegnapi kérdésem a progi szintről. Akkor neked is annyi kb mint nekem. Érdekes, hogy a dokim nekem sem mondta ezt az utro-t. Sőt, ő gyógyszert sem akart, mert hogy az inszem az a biztosabb.
Én ma így àllok. Tegnap ovuteszteltem, totál negatív lett, erre ma ez lett.
Bízom benne, hogy nem ma van ovu...
Arivett07
2016-03-11 06:01:14
Renáta mi van veled? Csinálj egy tesztet ha nem jön meg, és ha fent lesz a hőd.
Zajlus a te hőd hogy áll?
Renata1989
2016-03-10 21:43:24
annacskat nem látni... biztos babás lett :) eddig ugy festett a dolog nagyon...
BKATA77
2016-03-10 21:33:13
Nekem 3 - 4 napja úgy feszül a hasam:( Néha gyengébben,néha jobban.
De ha egyenesbe fekszem akkor kicsit jobb. De van,hogy egész délelőtt nem csak este...tehát nem folyamatos
BKATA77
2016-03-10 21:31:40
Kira ezeket elméleteztem,lehet nincs igazam.Csak mivel egy fél napot véreztél és utána semmi és másnapra a hőd is felment ismét:) De örülnék és drukkolok,hogy igazam legyen:)
Szerintem ihatod a palástfű teát nyugodtan,amíg nem kezdesz új ciklust.
Mert ha baba van a dologban azt tovább is lehet inni én ezt olvastam a palástfű teáról.Talán 3 hónapos korig lehet ha jól emlékszem.
Nevergiveup
2016-03-10 19:07:13
Kicsifèny! Nekem nem mondta a dokim az utrot de majd rákérdezek. Mondjuk szerintem nekem nem nőnek meg rendesen a petéim...:/ De hátha majd a nagyobb adag segít!
Amúgy én nem pesti vagyok, nekem nehéz lenne meddőségibe bejárnom, viszont a dokim régen `asszem` Debrecenben vezette a meddősègi központot, szóval elvileg értenie kellene hozzá...amúgy meg IR és PCO “szakértő”, de nekem nem mondta h az lenne :)