Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Nevergiveup
2016-03-21 06:21:32

Arivett! Tudom korai ilyen írni, de olyan szép a görbéd, csodálkoznék ha ebből nem lenne valaki!;)

Az elején ilyen egyenes volt, vagy szedtél ki pár értéket?

Nekem ilyen, de az alacsony progi miatt nem nagyon reménykedem..:/
Arivett07
2016-03-21 06:11:34

Jó reggelt! BKata tesztelsz ma?
Többiek, ti hogy álltok? Nekem ez a mai.
Maja08
2016-03-20 21:00:00

Én se okoskodásból írtam, bocsi ha furcsán fogalmaztam csak siettem. es ugye az is, hogy ugyan abban az időben, és közvetlen ébredés után, azért van, hogy jól tudjunk viszonyítani :) hát annyit kavart be, hogy ugye nagyon hosszúra sikerült ez a ciklus, de legalább volt pém :) ez már fél siker :) valahogy le kellene rövidíteni a ciklusaimat, mert amúgy is 31-31 van hogy 37napos. már próbáltam a barátcserjét és az inofolicot, de nem segítettek.
BKATA77
2016-03-20 20:18:18

Igen Maja és nem befolyásolta a közelgő ovudat sem:)
BKATA77
2016-03-20 20:16:37

A hőmérőzést a ciklus első napján vagy a menstruáció utáni első napon kezdjük. Az alaphőmérsékletet mindig közvetlenül ébredés után mérjük (minimum 5 óra alvás után), még mielőtt az ágyból kikelnénk, lehetőleg minden nap azonos időben. Kizárólag testüregben (szájban nyelv alatt)
A mérésre egyaránt alkalmas higanyos vagy digitális hőmérő, de a tapasztalatok szerint a digitális típus általában 1-2 tized fokkal alacsonyabb értéket jelez. Minden esetben ügyeljünk a hőmérő gondos fertőtlenítésére, nehogy pont attól kapjunk el valami fertőzést.
A hőmérőzés legnagyobb hátránya, hogy időigényes, macerás és a legkisebb betegség, gyógyszerszedés, kialvatlanság is befolyásolhatja.

Ezt bemásoltam.De természetesen ha neked a hüvely felel meg ott is mérheted ezt mindenki maga dönti el. De az a lényeg ne váltakoztasd,hogy egy ciklus alatt egyszer itt méred utána máshol,mert nem fog pontos értéket adni az ovu szempontból.Pedig pont azért csináljuk ezt a macerát,hogy megtudjuk közelíteni mikor van ovu:)
Meg én úgy gondolom nem okoskodás képen írom,hogy azért méred hüvelyben mert neked ott magasabb azzal csak magadat csapod be szerintem mert mint már írtam nem a magas hő a lényeg hanem a luteális hossz 18 napig magasan legyen fent a hőd, a te alaphődhöz képest.
Teszem fel a te alaphőd mondjuk 36,5...akkor ovu táni időben ha felmegy 36,8-ra az már nagyon is szuper.
Nekem 36,6 és 36,7 között mozog az alaphőm nekem már meg kell,hogy üsse a 37 mert a 0,3 tized emelkedés nálam annyi.
Erika16
2016-03-20 20:09:25

Köszi a felvilágosítást!
Maja08
2016-03-20 20:07:37

Erika fogod latni h ugy sokkal jobb lesz :) megbizhatobb es neked is jobb ebredeskor csak be a szajba es meg szundithatsz igy egy rovidet mig meri :D :)
Erika16
2016-03-20 20:06:09

Maja08
A következő ciklust így kezdem!
Maja08
2016-03-20 20:04:12

bkata igen most lesz egy honapja. mensi utan 10 nappal volt a lapar es egyben az atjarhatosagot is megcsinaltak ha mar bent voltak. ez igy nagyon jo volt mert minden altatasban ment es teljes kepet kaptam a szervi dolgokrol :)
Maja08
2016-03-20 20:02:05

Erika ez teljesen hülyeség. ha változtatod a helyet egyèrtelmüen a gorben is latszani fog. egy helyen merd vagyis szajban h mensi alatt is nyugodtan tuds merni es mivel ott a legjobb. mi ertelme ennek a valtoztatasnak? attol h ott magasabb lesz a hod meg nem lesz jobb a gorbed.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!