Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsiga: remek időzítés ;)
Kata: mi újság?
Tényleg egész mutatós görbék lettek itt a végére :)
Arivett07
2016-03-21 10:07:04
Csajok! Szédülök, hányingerem van....
Encsiga
2016-03-21 09:57:51
Sziasztok! Milyen szépek lettek végül ezek a kusza görbék!! :)
Bkata mi újság teszteltél ma?
Arivett jól fent vagy! Maradj is ott!!
Hugery remélem ez a visszaugrás jót jelent! Beágyazódáskor nem lehet hogy leesik a hő aztán visszamegy? Ez megmagyarázná a kis rózsaszínt is :) Drukkolok mindenkinek!
Én ma így állok! Remélem sikerült elkapni a jó időt. 18-án volt pozitív az ovuteszt akkor este együtt voltunk. 19-én nem tudtunk de tegnap este igen. Mit gondoltok ez sikeres lehet? Jó lett volna ha 19-én is sikerül együtt lenni :S
Kolibri84
2016-03-21 08:57:29
Hugery szepen visszaugrottal :)))
Arivett gyonyoru a gorbed!!!
En ma igy allok. Hetvegen 1 oraval kesobb mertem, ma, holnap meg holnaputan 1 oraval korabban.
Jo lenne egy allando idopont :(
Renata1989
2016-03-21 08:22:54
En ma igy állok,az enyém ossze-vissza van,,nem is ertem
BorESZTIKE
2016-03-21 07:56:12
Ilyen a mai:
Tegnap kezdődött halvány rózsaszín volt reggel és nem mutatta,hogy ez mentruáció majd csak később derült ki,hogy ez már menstruáció ezért reggel hüvelyben mértem ,ma meg nyelv alatt.
Szerintetek normális,hogy ennyit esett le 1 nap alatt?
hugery
2016-03-21 07:45:22
Hahóóó, hajnalban ugy ébredtem, hogy ráz a hideg......11- kor feküdtem le, 7- kor keltem, 36.9- re visszaugrott, enyhe rózsaszín. Nem gondolok semmire! Majd kiderül a végére!
Drukkolok mindenkinek!! :)
Arivett07
2016-03-21 07:21:38
:-))) Hát ha maradok itt fent, akkor vasárnap.
Nevergiveup
2016-03-21 06:49:17
Lehet titalkozik a tested a Closty ellen így pont előtte hónapban sikerül majd!:)))) Drukkolok nagyon! Tesztelni mikor tervezel ha így fent marad?
Arivett07
2016-03-21 06:38:59
Nevergiveup vettem ki, mert vmi baci lappangott bennem, nagyon megdobta a hőmet, és nem akarta berakni ez miatt az ovut. De szerintem ha visszatenném, lehet most már betenné normálisan.
Hogy valaki van e bent, hidd el, nagyon szeretném!!! Próbálok optimistán állni a dologhoz, esténként úgy fekszem, hogy reggelre nem szabad leesnie a hőnek!!! A tény, hogy visszanézegettem az eddigi görbémiet, nem voltak ilyen sokáig magasan+ vagy ha az elején fel is ugrott a hő, utána szépen vissza esett. Most pedig fokozatosan kúszik felfelé. :-)
Kata: mi újság?
Tényleg egész mutatós görbék lettek itt a végére :)