Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Renata1989
2017-03-13 06:11:13

SZIA KATA SAJNOS NEM VEZETTEM E HONAPBAN A HŐMET :) DE REMÉLEM AZ VAN AMIT ÍRTÁL :)
BKATA77
2017-03-12 21:58:27

Renata görbét tudsz fel tenni?
BKATA77
2017-03-12 21:56:06

Tímea igen elég érdekesen alakul a görbém, már várom hogyan lakul, remélem jól.

Renata ovukor is van pecsételés és ez jó jel, mert akkor tuti átjárható a pete-
vezetéked.

Andi,Dorcsa köszönöm nektek is a biztató szavakat.
Dorcsa88
2017-03-12 19:35:33

Andi ködzönöm szépen :) bizom benne, hogy babóca beköszönt hozzánk!
Kata sok sikert kívanok :)
Andi198729
2017-03-12 17:21:37

Global, én teljesen megértelek, hogy felhagysz a hőmérőzéssel. Én is teljesen kiakadtam, és nagyon stresszeltem, hogy másról se szól az életem, mint arról, hogy mérem a hőmet mindennap, és nem érte meg, mert mikor rendszeresen hőmérőztem, sosem sikerült, mindig elkerültük az ovut, mert összevissza húzta be. Lehet, hogy nem pont akkor volt ovud, mikor a rendszer behúzta, mert erre nem lehet alapozni, teljesen valótlan a görbe. Egy jótanács: használd csak az ovutesztet, próbáld meg azzal, én csak biztatni tudlak ;-)
Dorcsa, Kata, szurkolok nektek, hogy baba legyen :) Kata örülök, hogy felment ismét a hő, az esés után, ez nagyon jó jel :)
Reni, ha jól értettem most vagy ovu után kb a 14.napon? Mert ha igen, akkor lehetséges hogy esetleg beágyazódásos vérzésről van szó, más esetben viszont lehet ki kellene vizsgáltatni, mert akkor nem normális a szex utáni vérzés.
Renata1989
2017-03-12 15:12:55

Sziasztok csajok!
Csendes figyelője vagyok az oldalnak,rég voltam itt...
Viszont történt olyan dolog amiben a segítségeteket kérném..
Ciklusom 12. napjan együtt voltunk párommal,nem volt fájdalom semmi.. viszont rozsaszines piros pecsételés volt ,papiron látható...
Ezt követően a 13. napon szintén voltunk,akkor semmi.. viszont ma vagyok a 14 napon és ma egyuttlét utan megint pecsételés.. Hozzáteszem hogy a mellem is nagyon fáj...
Ilyen meg nem fordult elő velem hogy peteérés idején pecsételjek szex utan...
Általában menstruacio elott egy néhany nappal szokott ez előfordulni...
Véleményetekre kivancsi vagyok... Mert aggódom...
Tímeaaa9118
2017-03-12 13:30:36

Kata nagyon érdekesen alakul a görbéd remélem babó lesz a vége :)
BKATA77
2017-03-12 08:25:14

Sziasztok
Dorcsa igêretes a görbéd.

Nekem ez a mai
Eprike
2017-03-12 07:52:10

Dorcsa ez gyanusan babás görbe is lehet :D , ha akkor volt az ovud amikor a rendszer behúzta akkor már a teszt is mutatná. Ha meg 14. napon akkor a 10. dpo-n vagy.
Jó esély van rá, ha 2-3 napig még így marad fent akkor érdemes tesztelni :)

Drukkolok és kitartás ebben a pár napban bízzunk a legjobbakban :D
Dorcsa88
2017-03-12 06:52:54

Sziasztok! Nekem ma így alakult a hő görbém. Volt valakinek hasonló képp?? Kicsit tanácstalan vagyok de egyben bizakodó is hogy talán babóca kopogtatt :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!