Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Reni valószínű,hogy ez van nálad, drukkolok:)
Így állok ma én
Dorcsa88
2017-03-13 10:13:06
Sziasztok! Èn is bizakodó voltam a mai napig :( Igaz a hõm még mindig fent van de nem valószínû, hogy a babóca össze jött :( sajnos ma jelentkezett barnás pecsételés :( most elvagyok keseredve!
Kata nálad, hogy alakult a hõd??
Többieknek sok sikert kívánok ! :)
global
2017-03-13 10:00:37
Sziasztok!Kicsit nehéz volt a hétvége, de beszéltem dokimmal és holnap lesz az 5. ciklusnap azt mondta még belefér a vérvizsgálat, így holnap megyek úgymond hormonvizsgálatra ami a 3 napon szokott lenni,azt mondta még az 5-6 nap is jó a vizsgálatra!Most megint kaptam egy kis reményt! :))
Kira84
2017-03-13 09:48:07
Sziasztok lányok.Még a ciklus elején bizakodó voltam,de már látom ebből nem lesz baba ebben a hónapban.Bár szedem még a 28 napig a Duphastont és a doki is megnéz megint a 28 napon.de a hőm az nem ment fel .Legalábbis nekem úgy tűnik hogy nem repedt meg a tüsző .
Szeretem volna ha nem kell megint a Clostis hónapot csinálni,. Amikor 2 éve terhes voltam ilyenkor már 36,7,36,9 volt a hőm most mez siralmas...
mistimi
2017-03-13 09:26:38
Cintia: Szerintem nem egy dokihoz kellene mennetek, hanem neked nődokihoz és kezdésnek csináltatni egy 3. és egy 21. napi (vagy ha nem 28 naposak a ciklusaid akkor peteérés+7 napos) vérvételt. Párodnak pedig andrológushoz kellene elmennie spermavizsgálatra. Nem tudom, hogy hol laktok, mi anno andorlógust neten kerestünk.
Kata: Ment fel továbbra is a hőd?
Én tegnap már azt hittem h megjött erre ma semmi..szerintem nekema progi szintem szórakozik. Ápr-3án megyek nődokihoz, addig csináltatok friss vérvételt, meglátjuk, hogy mit mutat. Csatoltam a görbém, én ilyenkor már 37 felett szoktam lenni, szóval tuti, hogy valami gubanc van...
minacintia96
2017-03-13 07:26:29
Sziasztok! Tudnátok segíteni, hogy hol találok olyan dokit aki mindkettőnket átvizsgál , és persze nem horror áron dolgozik! Mert én ahol lakok a közelben ilyen lehetőség nincs!
Amint látom még most sem jo