Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki de hogy haragszom !Én betöltöttem a 48 évet szep ben.Van 3 gyermekem 28 ,24, éves fiam , 17 éves kislányom elvált vagyok .Párommal közöst szeretnénk ,5 éve .2016 januárban sikerült, meg volt az öröm az ő, és én családomban is.De 8 hetes terhességem elvették, mert megvolt halva sajnos.
sedina1987
2017-10-17 10:38:22
Sziasztok!
Kicsit eltűntem, el vagyok havazva a munkában. Ma reggel csináltam egy másik tesztet, ami negatív lett, tegnap kellett volna megjönnie, de semmi, csak a pecsételés. De azt meg kezdem annak betudni, hogy szedem az utrogestant. Gondolkodom rajta, hogy holnap abbahagyom az utrot, lesz ami lesz, de előtte csinálok még egy tesztet. Nagyon durván szédülök amúgy pár napja, a vérnyomásom alacsony, a pulzusom magas. A hőm pedig stagnál továbbra is. Furcsa egy szituáció az biztos.
Ti hogy vagytok? Erikasz? Fbara? Anitacoool? Niki111? Kira84?
Drukkolok mindenkinek, hogy mihamarabb pozi legyen a teszt ;)
erikasz
2017-10-17 10:36:43
Először is Kira nagyon ,szép görbe és biztató az aluszékonyság:D Drukkolok babás légy:):):) Szerintem már felesleges LH tesztet vennem, mert ciklus 27 napján barnás nyullos váladék jött,szerintem a tüsző volt repedt megfelé.De a hőm ,mért csak most esett le,megtudod mondani,nem értem?
fbara90
2017-10-17 10:26:26
erikasz ezt olvasd :-D
http://24.hu/belfold/2003/07/11/ovulacio_nemcsak_egyszer_egy_honapban/
Niki111
2017-10-17 10:21:16
Kira nagyon kíváncsi vagyok, hogy sikeres lesz-e neked a hónap. (meg mindenkire persze)
Én is néztem, amit Fbara mond. Azért gondolod, hogy később volt, mint amit jelöl a rendszer, mert csak utána ment fel?
Erika: ne haragudj a személyes kérdésért, de hogyhogy így későn vállaltok még babát? bocsi, ha már volt ez téma esetleg és személyeskedni sem akarok. igaz, a menzi és a mikor volt otthon akció, is épp elég személyes :D
fbara90
2017-10-17 10:10:23
Kira miből gondolod, hogy csak a 17. napon volt ovud?
Még nem vagyok 100%-os a görbeolvasásban :D a picike hőleesések miatt teszed hátrébb? mert az igaz h a 17-től csak emelkedik.
Tanítsatok! :-D
fbara90
2017-10-17 10:07:33
erikasz ami ovut bejelölt a gép, és a mostani vélt között érzel bármi különbséget? LH-tesztet nem csináltál? UH-val a doki boztos látná van-e pé. :)
Kira84
2017-10-17 09:55:05
Niki111
Szia, tegnap én is hasonló fáradságot éreztem egész nap,tegnap cukorterhelésen voltam így attól is totál kivoltam, majdnem elaludtam a váróban míg letelt az időm..Este meg olyan voltam mint egy zombi alig vártam hogy lefeküdjek. Ami nálam furcsa még én nem szoktam reggel enni,most meg már napok óta korgó gyomorral ébredek és fájnak a cicik is van hogy kevésbé de este felé mindig erősödik. Nem akarom bele élni magam volt már ilyen aztán nem lett baba belőle.Most vagyok a 10 DPO-n úgy hogy van még időm,várakozok.
erikasz
2017-10-17 09:23:04
Fbara nagyon sajnálom tudod,de reménykedjünk .Az én görbémhez mit szolsz?Bejelölte az ovut a gép,mint ha jól emlékeznék neked is igy volt ?Akkor is tojás folyás volt ,most megint !Te voltál már igy,nem tudom micsinál a szervezetem ?